Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Turizem in gostinstvo > Izleti

Izleti. Avtobusni izleti – izleti za skupine

Izleti. Avtobusni izleti v različne evropske države. Skupinski izleti za zaključene in nezaključene skupine: maturantski izleti, študentski izleti, strokovni izleti, upokojenski izleti.

Kaj lahko bolj predstavlja smučarski center Vogel kot sveže proge za alpsko smučanje.
Alpsko smučanje je brez dvoma najbolj priljubljen zimski šport v Sloveniji. Enodnevno smučanje je celovno zelo ugodno. 
Izleti po Evropi – izleti in potovanja na zanimive destinacije. Priljubljeni so tudi izleti v Sloveniji. V naši ponudbi so daljši in krajši izleti po Sloveniji.
Delovni čas Arboretum Volčji Potok. Oglejte si naš cenik vstopnic in vodenj. Arboretum cenik in delovni čas. Otroške delavnice, vodenje skupin – park Arboretum.
Izleti v tujino z avtobusom so odlični za spoznavanje nove države. Avtobusni izleti so primerni za vikend ali cel teden. Avtobusni izleti s turistično agencijo Jereb so udobni. Organizirani so upokojenski izleti in izleti za mlade. Med priljubljenimi izleti so izleti v Italijo, natančneje v Gardaland.
Tek na smučeh postaja vedno bolj priljubljen šport. Biatlon center Pokljuka slovi po odličnih tekaških progah. 
Najbolj priljubljen smučarski center na naših tleh je Vogel, ki poleg lepo urejenih smučarskih prog in neokrnjene narave nudi tudi ugodne cene.
Smučanje za novo leto postaja vsako leto bolj popularna izbira. V Bohinju vas čakajo apartmaji po ugodnih cenah, zato je Bohinj pogosta destinacija za novo leto.
Okolica Bohinja vam nudi široko izbiro smučišč. Med priljubljenimi destinacijami za smučanje je Vogel, prav tako so odlične možnosti za turno smučanje.
Tek na smučeh je brez dvoma en izmed najbolj zdravih športnih in rekreativnih dejavnosti.
Tuji turisti lahko svoja potovanja popestrijo z ogledom Arboretuma. Slovenski turizem je z Arboretumom zanimiv za vse ljubitelje rastlin. Potovanja so namenjena tudi spoznavanju novih stvari. Arboretum nudi strokovno vodenje za domače in tuje turiste, saj nudi strokovno vodenje v tujih jezikih. Arboretum Volčji Potok.