Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Turizem in gostinstvo > Apartmaji

Apartmaji v Sloveniji ali tujini.

Če preživljate dopust z otroci, je najem apartmaja prava izbira. Oglejte si ponudbo apartmajev v Sloveniji, na Hrvaškem in v drugih državah. Izbirate lahko tako med ugodnimi ponudbami ali pa se odločite za najem apartmaja višjega cenovnega razreda.

Apartmaji v Škalcah - po mnenju naših gostov eni najlepših apartmajev v Sloveniji.
Apartmaji z dvema, štirimi ali šestimi ležišči. Idealna izbira za družinske počitnice na kmetiji. Ekološka turistična kmetija Vrbnjak, Mala Nedelja
Apartmaji Zlati grič v Škalcah nad Slovenskimi Konjicami. Navdušili so že mnoge, ki pravijo, da gre za najlepše apartmaje v Sloveniji. Nahajajo se v tako imenovanjem vinogradniškem dvorcu, ki je kulturni spomenik. Prijazno osebje, izvrstna ponudba in čudovit razgled. Izbirate lahko med tremi apartmaji različnih velikosti - od 27 do 65 kvadratnih metrov. Dva apartmaja sta nadstandardnega tipa. Zlati grič, Slovenske Konjice.
Privoščite si oddih na kmetiji, kjer bodo vsi člani družine našli kaj zase. Uživali boste lahko v prijetnem okolju in okušali domače jedi. Odločite se za najem apartmaja na ekološki turistični kmetiji Vrbnjak v Mali Nedelji. Na kmetiji imamo štiri apartmaje, ki so poimenovani po štirih letnih časih. Na voljo so vam številne dejavnosti, med drugim tudi kopanje v bližnjih termah.  
Apartmaji ob morju različnih cenovnih razredov. Privoščite si oddih na jadranski obali. Oglejte si ponudbo turistične agencije Sajko, si vam ponuja najem apartmaja v Istri, Kvarnerju in Dalmaciji. Če se želite podati nekoliko dlje, so vam na voljo tudi nastanitve v Črni Gori. Ugodne cene in bližina morja - apartmaji v naši ponudbi bodo zadovoljili vaša pričakovanja.
Iščete apartmaje na samem v Sloveniji? Obiščite Grad Prestranek apartmaje v Postojni, ki vas bodo navdušili.