Pošlji povpraševanje

Atraktivno in razgibano potovanje z letalom na top destinacije

Turistična agencija Sajko je pripravila katalog za leto 2020, v katerem so zbrani vsi potovalni in izletniški programi za ugodna in razgibana potovanja po atraktivnih destinacijah po Evropi in po svetu. Pestra izbira v katalogu zajema številne destinacije, kjer boste skupaj z vodičem raziskovali čudovita mesta, pokrajine in znamenitosti.

Turistična agencija Sajko

V katalogu »Potovanje 2020« boste našli vse pomembne informacije, kot je cena programa, datumi odhodov, prevozi, opis programa in drugo. Določeni programi z last minute ali akcijskimi ponudbami za potovanje po Evropi in svetu bodo naknadno objavljeni na spletni strani turistične agencije Sajko, zato lahko redno spremljate njihovo stran in rezervirate najbolj ugodne ponudbe. Pri aranžmajih, ki vključujejo potovanje z letalom, je priporočljiva hitra prijava in rezervacija, zato da ponudnik lahko zagotovi izvedbo programa in pravočasno organizacijo. Izbrano potovanje lahko rezervirate po telefonu ali elektronski pošti. Lahko pa obiščete tudi poslovalnice turistične agencije Sajko v Slovenski Bistrici, Mariboru in Ljubljani.

Prelistajte katalog potovanj 2020!

Potovanje v Egipt s križarjenjem po reki Nil

Turizem Sajko v letu 2020 organizira in vodi atraktivno osemdnevno potovanje v Egipt z ekskluzivnim križarjenjem po reki Nil. Potovanje vključuje letalski prevoz z odhodom iz Ljubljane in prihodom v Hurgado. V ceno potovalnega programa so vključena vsa prenočišča s polpenzioni in polnim penzionom na ladji, ki pluje med Asuanom in Luksorjem. Cena paketa za osemdnevno potovanje v Egipt zajema tudi vse transferje po državi, stroške lokalnega vodenja in vodenja s slovenskim vodičem ter egiptovski vizum. Atraktivno potovanje v Egipt predstavlja odlično priložnost za vse, ki si želite spoznati in doživeti to državo z zelo bogato zgodovino. Skupaj z vodičem se boste vozili čez puščavo do Asuanskega visokega jezu ter do znanega svetišča Abu Simbel in starodavne Nubijske vasice. Potovanje v Egipt s križarjenjem po reki Nil zajema tudi ogled templja boga Horusa, faraonskega mesta Luxor in svetišča Karnak. Na osemdnevnem potovanju po Egiptu si boste ogledali Kairo in Nacionalni muzej, znamenite Keopsove piramide v Gizi ter mnogo več.

Poletno potovanje v Egipt

Egipt piramide

Potovanje z letalom na različne atraktivne destinacije

V katalogu »Potovanje 2020« turistične agencije Sajko boste našli široko ponudbo razgibanih programov za vodena potovanja z letalom na različne destinacije po svetu in po Evropi. Tako so na voljo za rezervacijo sedemdnevne počitnice na Kanarskih otokih, kar vključuje nastanitve na dveh otočkih v mestecih Gran Canaria in Tenerife. Potovanje z letalom vključuje tudi organizirano raziskovanje Avstralije, pri čemer so v ceno paketa vključeni tudi vsi prevozi od mesta Sydney do Alice Springs in mesta Perth. Turizem Sajko nudi ekskluzivno potovanje z letalom in petnajstdnevne vodene počitnice po Novi Zelandiji in otoku Fiji. Na voljo je tudi organizirano petdnevno potovanje z letalskim prevozom do Portugalske, kjer boste z vodičem odkrivali mesteca kot je Cabo del Roca, Sintra, Fatima, Coimbra in Porto. Počitnice lahko preživite tudi na sedemdnevni pustolovščini po Maroku z letalskimi poleti iz Dunaja do Marrakesha. Posebej atraktivno pa je potovanje z letalom v Gruzijo in devetdnevno raziskovanje čudovitih mestec, kot je Khareba, Mestia Ushguli, Sighnaghi in Tbilisi.

Potovanje na Kubo in v Dubaj

Šestdnevno vodeno potovanje v Dubaj in Abu Dhabi vključuje direkten letalski let družbe Emirates z odhodom iz letališča Zagreb, pet nočitev v hotelu s štirimi zvezdicami, transferje iz letališča do hotela ter slovensko vodenje in organizacijo programa. Organizirano potovanje zajema številne oglede znamenitosti, kot je mondeni predel mesta Jumeriah z veličastno mošejo, vzpon na najvišjo zgradbo na svetu Burj Khalifa, prestolnica Združenih arabskih emiratov Abu Dhabi ter oaza Al Ain. Potovanje pa si lahko dodatno popestrite z izletom s terenskimi vozili po peščenih puščavskih sipinah. Posebej atraktivno ponudbo agencije Sajko predstavlja enajstdnevno potovanje na Kubo, pri čemer cena paketa vključuje letalski prevoz iz Dunaja v Havano in nazaj, transferje iz letališč, all inclusive ponudbo v hotelu, prevoze po otoku in slovensko vodenje. Na potovanju si boste med drugim ogledali glavno mesto Havana, mesteci Cojimar in Pinar del Rio, tovarno kubanskih cigar, narodni park Cienaga de Zapata in mnogo drugega.

Organizirano potovanje v Dubaj

Potovanje na Kubo z letalom