Tuki svetuje – nasveti o malih živalih: papige, mačke, psi, plazilci in teraristika, akvarijske ribice in glodavci

Tuki svetuje o malih živalih:


Zastavite Tukiju vprašanje in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili na spletni strani www.tukano.si.

Tuki je strokovnjak za male živali in odgovori na vsa vaša vprašanja. Tuki svetuje o okolju in vedenju živali, vam pove, kakšna hrana je priporočljiva za posamezne male živali, svetuje o vzgoji živali, negi malih živali, vam sporoči ceno malih živali v Tukano centrih, svetuje o značilnostih malih živali in še več.  


Tuki svetuje: primerna oprema malih živali

Oprema za male živali je posebej priljubljena tema vprašanj. Male živali kot so: psi, muce, hrčki, deguji, činčile, nimfe, skobčevke in druge ptice, akvarijske ribice in plazilci ter ribe v ribniku potrebujejo posebno pozornost in skrb. V kolikor nismo prepričani v pravilnost prehrane, opreme, vedenja in glede značilnosti ter cene za male živali, vprašajmo Tukija.
Akvaristika in teraristika sta posebej obiskani področji , kar se tiče nasvetov, za njimi pa ne zaostajajo tudi nasveti za pse in nasveti za mačke.  


Primer vprašanja in odgovor iz Tuki svetuje - www.tukano.si

Grška želva

Pozdravljeni, imam dva grška želvaka in me zanima, koliko dni ju lahko pustim sama? Vsake toliko se ruvata in se tudi zgodi, da se eden od njiju znajde na hrbtu. Skrbi me, kaj bi bilo, če jih pustim recimo 2-4 dni(oz. vikend)? Ali je smiselno jima zmanjšat čas grelne lučke, tako bi imela manj energije in posledično bi bila bolj mirna, ali pa jih ni možno pustit same več kot 1 dan? Hvala za odgovor! Želva
želva , 25


Odgovor Tuki svetuje:

Želvaki se med seboj ne prenašajo in jih ne smemo gojiti skupaj, razen v res velikih zunanjih ogradah. Zaradi skupnega življenja v premajhnem prostoru, kjer se nenehno tepeta sta v velikem stresu. To lahko povzroči počasno hiranje, kar lahko privede do pogina enega ali celo obeh želvakov.  Svetujem vam, da samčka ločite in ju gojite posebej. Najbolje bi bilo da samčka zamenjate z samičko. Vsekakor ne spreminjajte bioritma živalim zato, da se ne bi pretepale to jim samo škodi.
Z ljubeznijo do živali, vaš Tukano!

Za vso opremo za male živali pa je tu tudi spletna trgovina podjetja Tukano d.o.o., kjer vam je na voljo hrana za pse, oprema za pse in igrače, mačja hrana in igrače za mačke, hrana za papige, akvaristika in vsa oprema ter teraristika in vsa potrebna oprema. Vaši hišni ljubljenčki si zaslužijo le najboljše!


Tukano d.o.o. | Tuki svetuje: psi, papige, mačke, glodavci, plazilci, akvarijske ribice – povezava do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA