Vse za pse: kvalitetna zdrava hrana za pse in briketi za mlade pse v Tukano trgovinah

Že prihod novega pasjega člana v nov dom je  veliki dogodek, še posebno, če je odločitev premišljena, zrela in ne le posledica „trenutnega navdiha“. V Tukano trgovinah boste našli vse za vaše pse. Na voljo vam je kvalitetna mokra hrana in briketi za pse. Na svoj račun pa bodo prišli tudi ostali hišni ljubljenčki, saj je v naši široki ponudbi na voljo hrana za muce, hrana za papige in ostale ptice, hrana za akvarijske ribice in ribe v ribniku, izvzeti pa niso niti glodavci, kuščarji, pajki in kače.

Zdrava hrana za pse in briketi za pse – vse za mlade pse in starejše pse v Tukano

Vse za pse najdete v Tukano d.o.o. centrih po Sloveniji, kjer z nasveti in strokovnostjo pomagamo, da se bo vaš hišni ljubljenček še bolje počutil.  Strokovni sodelavci v Tukano centrih vam bodo svetovali vse za pse od hrane do opreme. Izdelke za živali pa vam nudi tudi naša Tukano spletna trgovina.

Že od vsega začetka je zelo pomembna prehrana našega psa, zato povprašajmo vzreditelja, kakšna hrana je najprimernejša za kužka in ga poskusimo vsaj prve dni hraniti z enako hrano, saj je stres ob menjavi okolja že dovolj velik. Kasneje lahko postopno zamenjamo dotično hrano za pse, v kolikor presodimo, da je to potrebno. Kužka je vredno hraniti z visoko kvalitetno hrano kljub nekoliko višji ceni, saj je to naložba v njegovo zdravje in na koncu tudi naš prihranek pri veterinarskih stroških.

 

Briketi za pse – kvalitetna in zdrava hrana za vaše pse

V Tukano centrih je na voljo veliko različnih vrst visoko kakovostne hrane tako za pasje mladičke kot odrasle pse vseh vrst od aktivnih psov, občutljivih do starejših psov.

Briketi za pse, ki jih Tukano nudi v svojih trgovinah so uravnotežena hrana za vitalnost in zdravje vašega psa. Briketi za pse so na voljo v zelo širokem asortimentu tako po specifičnosti kot po blagovnih znamkah.

 

Briketi za pse različnih znamk v Tukano trgovinah po Sloveniji

Kvalitetna in zdrava hrana za pse visoke kakovosti je na razpolago v Tukano trgovinah različnih blagovnih znamk in sicer:

 • Vita life briketi za pse,
 • Vita basic briketi za pse,
 • Royal Canin briketi za pse,    
 • Pro Pac briketi za pse, briketi za mladičke, briketi za občutljive pse, briketi za starejše pse,
 • Hills briketi za pse,
 • Eukanuba briketi za pse,
 • Miglior cane briketi za pse,
 • Hobby dog standard briketi za pse.


Zdrava hrana za mlade pse je še posebno pomembna, zato je najbolje, da se v Tukano centru posvetujete glede hrane za mlade pse in priboljških. Hrana za mlade pse mora biti dejansko visoko kakovostna in uravnotežena za razvoj našega mladička. Zdrava in kvalitetna hrana za pse prepreči marsikatero pot do veterinarja, saj je pes bolj zdrav, vitalen ter igriv. Lahko priporočamo VITA LIFE Fitness Best for Kids menu za pse 150g, ki je popolna zdrava hrana za mlade pse (2-12 mesecev). Odlična za spodbujanje vitalnosti, aktivnosti vašega psa. Še posebej je primerna za mladiče majhnih in srednjih pasem. Izbrane visoko kakovostne sestavine so bistvenega pomena za zdravo rast in optimalen razvoj prvih mesecev življenja. Za različne nasvete za vaše mačke pa lahko povprašate tudi naše strokovnjake v rubriki Tuki svetuje.


Hrana za pse je v različnih oblikah in izberemo najbolj primerno. V Tukano centrih so na voljo:

 • Briketi za pse
 • Keksi za pse
 • Konzerve za pse
 • Kosti za pse
 • Priboljški za pse
 • Sušena hrana za pse
 • Testenine za pse
 • Priboljški za zdravo življenje za pse

 

Priboljški za pse, igrače in oprema za vaše pse

Pri vzgoji so za pse zelo pomembni tudi priboljški, igrače za pse in kvalitetna oprema.

V Tukano trgovinah so v ponudbi priboljški za pse različnih vrst. Zelo priljubljeni so priboljški za pseVitakraft Beef stick. Poleg tega pa so na voljo tudi drugi priboljški za pse:


Vse za pse nujne hranilne snovi vsebuje uravnotežena zdrava hrana za pse. Še dodatno pa lahko dodamo tudi vitamine in priboljške za zdravo življenje. Izberete lahko tudi različne igrače, s katerimi boste poskrbeli za veselje in dodatno gibanje.

Tukano d.o.o. | Zdrava in kvalitetna hrana za mlade in starejše pse, briketi za pse in poslastice za pse – povezava do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Zg. Hoče 7
2311 Hoče
Spletna stran
E-pošta
00386 2 616 51 25
Seznam fraz
briketi za pse, hrana za mlade pse, zdrava hrana za pse, kvalitetna hrana za pse, vse za pse, priboljški za pse
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA