Muce in hrana za muce – visokokakovostna mačja hrana za vaše mačke

Zdravo in visoko kakovostno hrano najdete v Tukano centrih po Sloveniji, kjer z nasveti in strokovnostjo pomagamo, da se bodo vaši hišni ljubljenčki še bolje počutili. Strokovni sodelavci v Tukano centrih vam bodo svetovali katera hrana za muce bo najbolj primerna. V naši ponudbi je zdrava in kakovostna mačja hrana, ki bo teknila še tako zahtevnim mačkam. Kvalitetna hrana za mačke in hrana za pse, v Tukano trgovinah pa nudimo hrano še za vse ostale živalice – v Tukano centrih vam je na voljo tudi hrana in oprema za pse, oprema in hrana za papige in ostale ptice, akvarijske ribice in druge ribe, ter oprema za ribnike in akvarije.  Izvzeti pa niso niti glodavci niti teraristika.

Mačke in mačja hrana v Tukano centrih po Sloveniji

Mačke imajo  svoj značaj. So ljubeznive in niso plašne ali sramežljive oziroma zadržane, rade so  v družbi ljudi in pozdravijo tudi obiskovalce, ki jih ne poznajo. Muce so izredno inteligentne in se zelo hitro učijo. Za mačke  je značilno, da se zelo rade igrajo. V naši ponudbi boste našli tudi izvrstne igrače za mačke in ostale hišne ljubljence. Za različne nasvete za vaše mačke pa lahko povprašate tudi naše strokovnjake v rubriki Tuki svetuje.

Posebne so sibirske mačke, ki imajo tudi zelo zanimivo lastnost: njihov organizem proizvaja precej manj beljakovine, ki je odgovorna za pojav alergij, kar jim daje še večji sloves. Mačke dosežejo  maksimalno velikost po približno 3-5 ih letih in lahko tehtajo preko 9kg.


Mačke potrebujejo tudi različno hrano glede na vrsto in specifičnost bivalnega prostora.

 

Hrana za mačke različnih blagovnih znamk, ki jo lahko najdete v naši ponudbi:

 • Hrana za muce Hobby cat,
 • Mačja hrana Royal canin,
 • Hrana za mačke  Vitakraft,    
 • Hrana za mačke Vita life
 • Hrana za muce Vita basic,
 • Mačja hrana For you,
 • Hrana za muce Hello kitty,
 • Hrana za mačke Trixie,
 • Mačja hrana Almo nature.


Vsa ta visoko kakovostna zdrava mačja hrana vsebuje vsa potrebna hranila in ni dodatno soljena in začinjena, kakor pri drugih znamkah hrane nižjega kakovostnega razreda. Če ne boste prepričani, katera hrana za mačke je prava, povprašajte za nasvet katerega od  prodajalcev iz Tukano centra.
Mačja hrana mora biti uravnotežena s pravilno sestavo beljakovin, maščob, ogljikovih hidratov, vitaminov in mineralov.  Posebna mačja hrana je na voljo v Tukanod.o.o. centrih tudi za lepo sijočo dlako. To je  hrana Royal canin intense Beauty, ki vsebuje koščke ribjega mesa v omaki, ter omega 3 in 6 kompleks.

Hrana za muce – mlade muce potrebujejo kakovostno mačjo hrano

Mlade muce potrebujejo visoko kakovostno hrano za svoj razvoj. Zelo kakovostna je mačja hrana Royal Canin Babycat 34, za mačke od 1. do 4. meseca starosti, 400 g, ki je popolna hrana za mladičke od 1 do 4 meseca starosti. Hrana za muce Baby cat mladičem olajša prehod na trdo hrano, saj se briketi lažje navlažijo. Mini briketi z mehko teksturo za muce so prilagojeni mlečnim zobem mladih muck. Zagotovljena je maksimalna prebavna varnost s pomočjo izvirne kombinacije sestavin, kot so frukto-oligo-saharidi, pesina pulpa, ribje olje in visoko prebavljive beljakovine. Izvirna formula pa pomaga pri izgradnji imunskega sistema muce.  Hrana za mačke je na voljo v Tukano centrih v različnih oblikah

 • Briketi za mačke
 • Dodatki za zdravo življenje
 • Konzerve za mačke
 • Priboljški za mačke
 • Sušena hrana za mačke.


Poskrbite, da bo mačja hrana uravnotežena in zdrava hrana za mačke, da bo vaša mačka vitalna, zdrava in sijoča in se bo z veseljem igrala z vami. Izdelke za muce pa ponuja tudi naša spletna trgovina!

Tukano d.o.o. | Mačja hrana, hrana za mačke in mlade muce – povezava do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Zg. Hoče 7
2311 Hoče
Spletna stran
E-pošta
00386 2 616 51 25
Seznam fraz
mačja hrana, hrana za muce, hrana za mačke, mačke, muce
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA