Oprema za male živali in igrače za male živali v Tukano trgovinah

Oprema za male živali je tako kot hrana za živali osnovnega pomena. Oprema za male živali mora biti visoke kakovosti, udobna, zdrava in prijetna.


V Tukano centrih je na voljo različna oprema za male živali in sicer:


Vaši hišni ljubljenčki si zaslužijo le najboljše, zato je takšna tudi naša ponudba!


Akvaristična oprema - oprema za akvarijske ribice

V Tukano d.o.o. centrih smo poskrbeli za navdušene akvariste: nudimo akvarijske ribice in akvarijske rastline kot tudi akvaristično opremo, h kateri spada oprema priznanih blagovnih znamk:

  • Oprema za male živali Vitakraft
  • Oprema za male živali Sera
  • Oprema za male živali Trixie
  • Oprema za male živali Ferplast
  • Oprema za male živali Eheim
  • Oprema za male živali Hobby plus
  • Oprema za male živaliVita tech
  • Oprema za male živali Vita premium


V naših centrih pa je na voljo tudi oprema za ribnike in hrana za ribe v ribniku.


Oprema za male živali: oprema za pse in igrače za pse

Oprema za pse in igrače za pse priznanih blagovnih znamk: Hobby dog, Vitakraft, Doget, Trixie, Flexi, Imac, Hello Kitty, For you.

Oprema za pse vključuje tudi različna ležišča in blazine. Oprema za male živali mora vključevati tudi varovalno opremo kot so varnostni pasovi, transporterji in ograje.

Ker se psi zelo radi igrajo, imajo igrače za pse in oprema za pse v Tukano centrih zelo vidno mesto in je na voljo zelo širok asortiment. Igrače za pse so zelo raznolike in kreativne in naštejemo le nekaj skupin: igrača piskajoča žoga, igrača jež, igrača petelin, igrača vleka za psa - bombaž, piskajoče igrače, igrača ptica, igrače za pse iz lateksa, igrača aporti, piščalka s frekventno nastavljivostjo zvokain druge igrače.

Poleg igrač za pse pa je na voljo tudi oprema za nego psa: šamponi, glavniki in krtače, ovratnice proti bolham in še več. Poleg opreme in igrač je za vaše pse na voljo tudi kakovostna hrana za pse - obiščite nas na www.tukano.si ali v naših trgovinah.


Oprema za male živali: oprema za mačke in igrače za mačke

Tudi mačke potrebujejo opremo in igrače, zato vam v Tukano trgovinah nudimo vse za vaše mačke. Oprema za mačke vključuje vse od glavnikov, krtač in šamponov do povodcev, ležišč in posod. Oprema za male živali je zelo pomembna za zdravje in negovanost vaših živalic, zato izberite kakovost. Na voljo so tudi najrazličnejše igrače za mačke, s katerimi boste razveselili vaše muce. V Tukano trgovinah pa je na voljo tudi zdrava mačja hrana, ki bo vašim mucam nudila vse potrebno.


Oprema za male živali: oprema za glodavce in igrače za glodavce

Kakovostna oprema je pomembna tudi za glodavce, zato vam Tukano nudi različne kletke, ograde, zajčnike, ležišča in transporterje. Igrače za velike in male glodavce, ki jih lahko kupite v Tukano trgovinah so različna kolesa, tuneli in krogle. Vaši glodavci bodo navdušeni!


Oprema za male živali: oprema za papige, oprema za ptice in igrače za ptice

Oprema za papige in ptice vseh vrst vključuje kletke različnih velikosti, krmilnice in gnezda. Oprema mora biti primernih velikosti, da se papige in ostale ptice dobro počutijo. Igrače za papige jim bodo krajšale čas, medtem ko imate svoje obveznosti, obenem pa igrače pripomorejo k zbliževanju z vašo papigo. V Tukano centrih in na spletni strani je na voljo tudi kakovostna hrana za papige in ptice, zato nas obiščite!


Oprema za male živali: oprema za plazilce in oprema za terarije

Oprema za plazilce zajema terarije najrazličnejših velikosti, podlage in žarnice, ki jih lahko izberete v naših trgovinah. Oprema za vaše živali naj bo kakovostna in primerna vrsti, vaši kuščarji, kače, pajki ali želve pa bodo prijetneje živeli skupaj z vami.

Za vsa vprašanja vam je na voljo tudi naša spletna rubrika Tuki svetuje ali pa povprašajte naše strokovnjake v Tukano centrih. Vabi pa vas tudi naša spletna trgovina za male živali!


Tukano d.o.o. | Oprema za male živali, igrače za male živali - povezava do naše spletne strani: