Akvarijske ribice in akvariji za ribe | Cene akvarijskih ribic in cene akvarijev

Tukano je specializirana trgovina za male živali, kjer prodajamo različne akvarijske ribice ter akvarijske rastline in vso hrano in opremo, ki jo potrebujejo vsi ostali hišni ljubljenčki. Smo vodilni v Sloveniji, kjer lahko najdete akvarijske ribice ter akvarijske rastline zelo širokega izbora. Akvarijske ribe in akvarijske rastline dobavljamo iz različnih koncev sveta kot so Brazilija, Kolumbija, Singapur, Tajska in Evropska Unija.

 

Cene akvarijskih ribic in rastlin v Tukanu so zelo ugodne, za jatne vrste akvarijskih ribic pa ste vedno deležni v naprej določenega popusta. Prav tako vam nudimo ugodne cene za ostale ljubljenčke, v naših Tukano centrih po Sloveniji, kjer vam je na voljo:

 

 

Akvarijske ribice in kakovostna hrana za vase akvarijske ribice

V naših poslovalnicah Tukano je dobro počutje in kakovosten razvoj akvarijskih ribic na prvem mestu, zato akvarijske ribice hranimo le z najkvalitetnejšo hrano, ki jim da dodatno moč in lepe barve. Akvarijske ribice se v naših poslovalnicah tudi razmnožujejo, kar je znak kvalitetne oskrbe akvarijev, v katerih živijo.

Akvarijske ribice potrebujejo poleg kvalitetne prehrane tudi čisto in kvalitetno vodo za kar skrbijo naši akvaristi z rednim testiranjem vode ter menjavo vode. Prodajni akvariji za ribe so vedno primerno urejeni in zasajeni s pravimi rastlinami.

 

Akvarijske ribice v večjih količinah in ugodne cene akvarijskih ribic v Tukanu

Ker nabavljamo večje količine ribic, so cene akvarijskih ribic v Tukanu temu primerne, za točne cene akvarijskih ribic se lahko vedno pozanimate v naših poslovalnicah ali preko Facebook-a. Cene akvarijskih ribic so v vseh poslovalnicah Tukano d.o.o. enotne, saj skrbimo, da so akvarijske ribice vsem na voljo po enaki ceni.

 

Akvarijske ribice zahtevajo določeno količino prostora, ki ga omogočajo različni akvariji za ribe

Ker želimo da za akvarijske ribice lepo poskrbite, vam nudimo ugodne cene akvarijev v naših poslovalnicah. Naše cene akvarijev  so zato konkurenčne. Poskrbeli smo, da so na voljo različni modeli akvariji za ribe, tako lahko izbirate med ceno, kvaliteto in praktičnostjo. Akvariji za ribe večinoma že vsebujejo pokrov, svetilko, filter in grelec. Izdelke za akvarijske ribice pa vam ponuja tudi naša spletna trgovina.

 

Tukano d.o.o. | Akvarijske ribice, akvariji za ribe, ugodne cene akvarijev in akvarijskih ribic – povezava do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Zg. Hoče 7
2311 Hoče
Spletna stran
E-pošta
00386 2 616 51 25
Seznam fraz
cene akvarijev, akvarijske ribice, cene akvarijskih ribic, akvariji za ribe
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA