Elektro ročni paletni viličar - nakup rabljenega ročnega paletnega viličarja


Elektro ročni paletni viličar
je namenjen premikanju palet. Z njegovo pomočjo lahko paleto premikamo po skladišču, prav tako pa lahko paleto premaknemo iz skladišča na tovornjak oziroma obratno. Elektro ročni paletni viličar je enostaven za uporabo in izjemno praktičen, pri delu pa je tudi zanesljiv, zaradi česar lahko premik palet opravimo hitro in varno, brez večjih naporov. Pri nakupu viličarja pa se lahko odločimo tudi za nakup rabljenega ročnega paletnega viličarja in tako pri nakupu privarčujemo, hkrati pa si zagotovimo kvaliteten in zmogljiv pripomoček za dvigovanje palet. Ročni paletni viličar z dvigom je preprost način, s pomočjo katerega lahko paleto preložimo na želeno mesto varno in brez naporov.

Elektro ročni paletni viličarročni paletni viličar rabljen


Ročni paletni viličar - rabljen viličar, varen za uporabo


Rabljen ročni paletni viličar je na voljo tudi v trgovini Trnovec, v kateri se že 25 let ukvarjamo s prodajo in servisom viličarjev, traktorjev in drugih strojev, namenjenih opravljanju kmetijske dejavnosti. Poleg rabljenega ročnega paletnega viličarja je na voljo tudi popolnoma nov elektro ročni paletni viličar, ki je vrhunski pripomoček za dvigovanje palet. Več informacij o ceni ročnega paletnega viličarja lahko pridobite pri prijaznih prodajalcih podjetja Trnovec, kjer vam bomo z veseljem postregli s strokovnimi nasveti.

PREVERITE TUDI BALIRKE


Elektro ročni paletni viličar za enostavno premikanje robe


Elektro ročni paletni viličar je obvezen pripomoček pri dvigovanju in nalaganju robe, saj je delo z njim udobno, preprosto in predvsem varno. Gre za zelo pomembno opremo za transport, ki nam pride prav v vseh delavnicah in skladiščih. O izbiri pravega elektro ročnega paletnega viličarja povprašajte v podjetju Trnovec, v katerem vam nudimo tudi rabljeni ročni paletni viličar. Za ogled celotne ponudbe obiščite našo spletno stran: http://www.jj-trnovec.si/default.asp?page_id=01jjTWA8HR0885XC5Z8F1038271801