Poslovna in promocijska darila za različne priložnosti

Poslovna in promocijska darilaPoslovna in promocijska darila se podarjajo poslovnim partnerjem in zvestim strankam v zahvalo in kot znak zaupanja. Ker je v naše dobro, da ne izgubimo poslovnega partnerja ali zveste stranke, je pomembno, kakšna darila poklanjamo. Poleg poslovnih daril vam v tiskarni Tisk in Tisk nudimo tudi tiskanje plakatov, sitotisk majic (npr. majice s smešnimi napisi) in tisk dresov.

Poslovna in promocijska darila so tista, ki poleg svoje osnovne funkcije predstavljajo tudi našo organizacijo. Zato je dobro, da jih izberemo skrbno. Poslovna darila so ponavadi lahko nekoliko dražja in bolj osebna od promocijskih daril. Takšna darila so ponavadi opremljena z logotipom in drugimi podatki ogranizacije. Poleg zahvale za zaupanje imajo tako promocijska darila kot tudi poslovna nekaj oglaševalskega pridiha.

 

STE ŽE IZBRALI DARILO ZA VAŠEGA POSLOVNEGA PARTNERJA?

 

Unikatna poslovna darila čakajo, da jih izberete

Poslovna darila se poslovnim partnerjem ponavadi podarjajo ob koncu koledarskega leta. Zato so lahko tudi nekoliko praznično obarvana. Novoletna poslovna darila naj bodo vsekakor unikatna. Če boste podarjali unikatna poslovna darila, si vas bo vaš poslovni partner lažje zapomnil. Zato dobro premislite, kaj boste naslednjič podarjali oziroma kakšna novoletna poslovna darila boste namenili svojim zaupanja vrednim poslovnim partnerjem.

 

Novoletna darila za poslovne partnerje naj bodo izbrana premišljeno

Ko podarjate novoletna poslovna darila, morate biti pozorni na to, da so unikatna darila primerna za obdarovance, ki jih boste obdarili. Še posebej je potrebno biti pozoren pri obdarovanju poslovnih partnerjev, ki pripadajo drugim kulturam in običajem. Zaželeno je, da imajo unikatna poslovna darila, ki jih podarjate vsako leto, skupno rdečo nit. Če boste podarjali takšna darila, boste dali vašim poslovnim partnerjem občutek, da sodelujete že zelo dolgo in da ste uspešno ter zaupanja vredno podjetje. Seveda pa morate paziti na to, da darila niso iz leta v leto enaka.

 

Promocijska darila bodo razveselila vaš stranke

Promocijska darila so ponavadi manjše pozornosti, ki jih podarjate svojim zvestim strankam. Kot promocijska darila se ponavadi podarjajo:

  • Kemični svinčniki
  • Kape
  • Vžigalniki
  • Beležnice
  • Dežniki
  • Koledarji
  • Majice
  • Osvežilci zraka

 

Promocijska darilaLahko pa se odločite za nekoliko drugačna promocijska darila in letos podarite nekaj sladkega. V ta namen lahko s svojim logotipom in ostalimi kontaktnimi podatki potiskate ovitke za čokoladice.

Vaša promocijska in poslovna darila bodo z našo pomočjo dobila osebni pečat vaše organizacije, saj jih bomo potiskali po vaših željah. Zavedajte se, da je za dobro poslovno ali promocijsko darilo pomembno tako oblikovanje, tisk, oglaševanje, kot tudi sama izročitev darila, ki naj bo pospremljena z nasmehom in lepimi besedami.

 

Tris in Tris | Unikatna poslovna in promocijska darila - povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Otiški Vrh 53
2373 Šentjanž pri Dravogradu
Spletna stran
E-pošta
02 878 72 22
041 692 960
Seznam fraz
poslovna in promocijska darila, unikatna poslovna darila, novoletna poslovna darila
ZEMLJEVID