Delovne hlače z naramnicami – zaščitne delavske hlače

Delovne hlače z naramnicamiPodjetje Trgos d.o.o. se ukvarja z uvozom in prodajo zaščitne delavske opreme, kamor sodijo delovna oblačila in obutev, zaščitne rokavice ter zaščitna sredstva za zaščito glave. Delovne hlače z naramnicami ali brez, jakne, brezrokavniki, kombinezoni, majice, plašči ter odsevna oblačila bodo zagotovili varno in udobno delo v vseh okoliščinah. Delavske hlače so najpogosteje uporabljeni del delovne obleke, saj ščitijo noge pred umazanijo in lažjimi poškodbami, hkrati pa z mnogimi funkcionalnimi žepi in zankami opravljajo tudi funkcijo delovnega pripomočka. Tako kot vsa zaščitna delovna oblačila so tudi delovne hlače izdelane iz najkakovostnejših materialov, ki ohranjajo lep videz oblačil tudi ob intenzivni uporabi. Na voljo so delavske hlače iz 100-odstotnega bombaža, mešanice poliestra in bombaža in poliamida/klorovlakna. Ponudbo delovnih hlač pa dopolnjujejo tudi delovne hlače iz jeansa in Tyveka. Odločite se lahko za delovne hlače z naramnicami ali brez njih.

Da vam bodo hlače za delo nudile čim večjo varnost in udobje, je pomembno, da izberete takšne, ki bodo zadostile varnostnim kriterijem. Prav tako pa vas delavske hlače ne smejo ovirati med delom ali ga kakorkoli ogrožati.

 

Hlače z naramnicami – elastične in nastavljive naramnice za več udobja

Delavske hlačeDelovne hlače z naramnicami imajo udobne, elastične in nastavljive naramnice, ki omogočajo prilagoditev vašim ramenom. V naši ponudbi boste našli tako delavske hlače z naramnicami, izdelane iz 100-odstotnega bombaža, kot tudi takšne, ki so izdelane iz mešanice bombaža (65%) in poliestra (35%). Oboje imajo veliko funkcionalnih žepov.

Poleg osnovnih dveh imajo na sredini velik žep z zadrgo in na prsih žep za mobilni telefon. Dva žepa se nahajata še na nogi – na desni tudi žep za meter, dva žepa pa še na hrbtni strani. Pri gležnju imajo hlače vrvice, nekatere pa tudi mošnjo za nakolenčnik.

Delavske hlače z naramnicami so na voljo v različnih velikostih in barvah, kombinirate pa jih lahko z različni delovnimi jaknami, bluzami ali plašči.

 

Visokovidljivostne oz. odsevne delovne hlače z naramnicami

Visokovidljivostne oziroma odsevne delavske hlače oranžne barve so narejene iz mešanice poliestra in bombaža. Naramnici se spredaj zapirata s sponko. Dva žepa se nahajata spredaj, žep zadaj na desni strani se zapira z gumbom, medtem ko se žep na vrhu hlač zapira z zadrgo. En vodoravni odsevni trak obkroža cel pas, po dva odsevna trakova pa krasita hlačnici. 

 

Več na: http://www.trgos.si/si/ 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Za Žago 5
4260 Bled
Delovni čas
pon - pet: 8h do 19h, sob: 8h do 12h
Spletna stran
E-pošta
(04) 531 72 10
(04) 531 72 14
(04) 531 72 15
Seznam fraz
delavske hlače, delovne hlače
ZEMLJEVID