Delovna zaščita – ugodne zaščitne čelade


zaščitne čeladeDelovna zaščita je prvi, temeljni korak k odgovornemu pristopu k delu. Podjetje tako poskrbi za varnost svojih zaposlenih, hkrati pa s kvalitetno osebno zaščitno opremo zagotovi tudi večje udobje in zadovoljstvo vseh sodelujočih. Pri Trgos Bled ponujamo kompleten sklop delovne zaščite za vse vrst del – višinska dela, gradbena dela, gozdarska dela in še mnogo več. Ponosni smo na našo stalno zalogo zaščitnih čelad in drugih pripomočkov za zaščito oči, sluha, glave, dihal in stopal. V vrsti ponudnikov zaščitnih oblek in pripomočkov odstopamo po naših bogatih izkušnjah, dolgoletni prisotnosti na slovenskem trgu in sodelovanju s svetovno priznanimi dobavitelji.

 

Kaj vse spada pod osnovno delovno zaščito?


Zaradi narave različnih disciplin, se osnovna osebna zaščitna oprema razlikuje – tako zaposleni v gradbeništvu potrebujejo temeljito zaščito glave s pomočjo zaščitnih čelad, na drugi strani pa npr. gozdarji potrebujejo popolnoma drugačno opremo – kot so posebni gozdarski čevlji ali škornji ter kakovostne rokavice. Pri vsem tem vam zdaj lahko pomagamo mi! Ponujamo vam popolno osebno zaščitno opremo, vključno z:

  • zaščito glave (zaščitne čelade, naglavne varilne maske in varilne čelade)
  • zaščitnimi oblačili
  • delovno obutvijo
  • varnostnimi pasovi
  • gozdarsko opremo

in še več! Celotno ponudbo delovne zaščite Trgos lahko najdete na naši spletni strani. Tam vas čaka tudi podrobnejši opis karakteristik vseh produktov in predstavitev mednarodnih standardov varnosti in kakovosti, ki jim ustrezajo vsi naši izdelki!

 

CENA GOZDARSKE ČELADE - TRGOS

 

Delovna zaščita za prav vse primere na enem mestu!


Poskrbite za svojo varnost ali varnost svojih zaposlenih z nakupom kakovostne in zanesljive zaščitne opreme, ki ji zaupajo številna najuspešnejša podjetja po vsej državi. Ne glede na to ali potrebujete novo zaščitno čelado ali kakovostno delovno obutev – mi smo pravi naslov za vas! Poleg tega je cena zaščitnih čelad in druge opreme pri nas res optimalna – zagotavljamo namreč najboljšo zaščito za ugodno ceno!

 

delovna zaščita

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Za Žago 5
4260 Bled
Delovni čas
pon - pet: 8h do 19h, sob: 8h do 12h
Spletna stran
E-pošta
(04) 531 72 10
(04) 531 72 14
(04) 531 72 15
Seznam fraz
zaščitne čelade, delovna zaščita  
ZEMLJEVID