Bombažne delovne rokavice

Za zaščito pred minimalnimi riziki se lahko uporabljajo bombažne rokavice, lahko pa se odločite tudi za rokavice iz lateksa. Izbira je odvisna od tega, kakšno zaščito potrebujete. Lateks ščiti rudi pred tekočinami, medtem ko bombažne delovne rokavice tekočine vpijajo, zato v takšnih situacijah niso primerne. Kor zaščitne rokavice za delo so primerne tudi usnjene rokavice, ki nudijo boljšo zaščito pred poškodbami in so mnogo bolj odporne kot bombažne rokavice. V podjetju Tragos so vam na voljo različne delovne rokavice, poleg njih pa pri nas dobite tudi raznovrstno zaščitno opremo, od čelad do zaščitnih očal, oblačil, obutve in gozdarske opreme.


Bombažne rokavice za deloDelovne rokavice iz bombaža za zaščito rok

Delovne rokavice, cena je odvisna od materiala in namena, so v večini primerov namenjene zaščiti rok pred različnimi zunanjimi dejavniki. Bombažne rokavice se navadno uporabljajo za zaščito pred blažjimi udarci in odrgninami, včasih pred mrazom, alergijami ali pa na primer za strežbo. Bombažne delovne rokavice so vam na voljo v več različicah, zato lahko izberete ravno takšne, kot jih potrebujete. Delovne rokavice iz bombaža so na primer lahko opremljene z zaščitno bombažno manšeto ali klorovlaknenimi pikami po dlaneh. Bombažne rokavice poleg nežne zaščite, ki jo nudijo rokam, omogočajo tudi udobje, saj so prijetne in zračne. Takšne rokavice za delo so najprijetnejša zaščita za roke.


Bombažne delovne rokaviceBombažne rokavice za zaščito predmetov, s katerimi rokujete

Delovne rokavice, izdelane iz bombaža, ki je naraven material, niso primerne samo za zaščito vaših rok, temveč se bombažne delovne rokavice lahko uporabljajo tudi kot zaščita za predmete, s katerimi rokujete. Lahko gre na primer za občutljive starine, arheološke artefakte ali knjige. Pogosto se rokavice za delo uporabljajo tudi v elektronski industriji, prehrambni industriji, farmaciji in podobnih dejavnostih. Bombažne delovne rokavice se pogosto uporabljajo tudi v zdravstvu, laboratorijih, strežbi ter kovinski in plastični industriji. V podjetju tros boste našli vse vrste zaščitne opreme, tudi rokavice za delo. Cena za bombažne rokavice je zelo ugodna, obenem pa si lahko zagotovite tudi druge vrste rokavic.

Trgos, d.o.o. | Bombažne delovne rokavice