Keramične ploščice – priljubljene predvsem v kopalnici in kuhinji

Trgocev d.o.o. je družinsko podjetje, v katerem smo sprva prodajali vodovodni material in vse za centralno kurjavo, poskrbeli pa smo tudi za strojne inštalacije. Kasneje smo odprli salon keramike in kopalniške opreme, kjer vam je še danes na voljo bogat prodajni program. Na voljo so kakovostne keramične ploščice, sanitarna keramika, kopalniško pohištvo, armature in kopalniški dodatki. Poleg salona se nahaja tudi trgovina z inštalacijskim materialom na debelo in drobno.

Sanitarna keramika

Keramične ploščice lahko položimo v notranje prostore hiše, posebne ploščice pa so primerne tudi za zunanje prostore. V hiši najdemo keramične ploščice predvsem v kopalnici, ker jih je tako preprosto vzdrževati in čistiti, pa so vse bolj priljubljene tudi v kuhinji in ostalih bivalnih prostorih. Zunanje ploščice medtem lahko krasijo naše terase in balkone, z njimi lahko obložimo bazen, moderno pa popestrijo tudi zunanji videz vaših vrtov in fasad.

 

Keramične ploščice za kopalnicoPloščice za kopalnico in sanitarna keramika naj bodo skrbno izbrane

V kopalnici najdemo keramične ploščice tako na stenskih kot talnih površinah. Danes so keramične ploščice za kopalnico na voljo v raznovrstnih barvah, oblikah in velikostih, ki jih lahko dopolnimo z raznovrstnimi dekorativnimi elementi in tako oblikujemo prostor po meri naših želja. Na izbor keramičnih ploščic lahko vpliva tudi izbrana sanitarna keramika. Še posebej so priljubljene keramične ploščice za kopalnico večjih formatov v naravnih barvnih odtenkih. V zadnjem času pa se vse več ljudi odloča za mozaik, ki prostoru daje poseben, unikaten videz.

 

Ploščice za kopalnico dajejo prostoru posebno atmosfero in energijo ter tako pomembno vplivajo na naše vsakodnevno počutje. Ker je kopalnica prostor, kjer začenjamo in končujemo dan, je pomembno, da tako keramične ploščice kot sanitarna keramika ustrezajo našemu okusu oz. da nam bodo všeč tudi čez čas. Zato je izbira keramičnih ploščic ena najpomembnejših odločitev, ki jih boste sprejeli pri gradnji ali obnovi kopalnice. Še pomembnejša pa je odločitev, da prenovo prepustite zaupanja vrednim mojstrom.

 

Keramične ploščice in sanitarna keramika za kopalnico vaših želja

V našem podjetju bomo poskrbeli, da bo vaša nova kopalnica takšna, kot si resnično želite. Kopalnico lahko naredimo na novo, lahko pa tudi adaptiramo staro kopalnico. Poskrbimo za vsa dela do predaje kopalnice v uporabo, poleg tega pa priskrbimo tudi vso potrebno kopalniško opremo, tako da vam ni treba izgubljati časa in energije za obisk trgovin. Z vami se bomo natančno posvetovali o izbiri kopalniških elementov ter prisluhnili vašim željam in potrebam.

 

Trgocev d.o.o. | Keramične ploščice, sanitarna keramika, ploščice za kopalnico – povezave do naše spletne strani:
  • Sanitarna keramika
  • Ploščice za kopalnico
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Obrtna cona Logatec 25
1370 Logatec
Delovni čas
PON - PET - od 8:00 do 19:00   SOB - od 8:00 do 13:00
Spletna stran
E-pošta
(01) 754 33 98
(01) 754 24 85
Seznam fraz
keramične ploščice, sanitarna keramika, ploščice za kopalnico
ZEMLJEVID