Keramične ploščice za kopalnico

Keramične ploščice za kopalnico

Za kopalnico so primerne vse vrste keramičnih ploščic, ki jih imamo v prodajnem programu. Izbirate lahko med enobarvnimi kopalniškimi in keramičnimi kopalniškimi ploščicami, ki so imitacija kamna, imitacija lesa, imitacija kovine in imitacija betona. Keramika za kopalnico je različnih velikosti in je uporabna za različne površine. V kopalnici se za stenske površine največkrat uporabljajo enobarvne ploščice, katerim dodamo še kakšne dekorativne, da naredimo vzorec. Stenske keramika za kopalnico je običajno tanjša kot talna, da se med drugim lažje naredijo izrezi za razne napeljave. Keramiko za kopalnico je priporočljivo polagati s fugami, ker fuge omogočajo izhod vlagi, ki se nabere pod ploščicami. Če so položene brez fug, lahko pride do odstopanja kopalniških keramičnih ploščic in do pokanja zaradi različnih raztezkov podlage in keramične ploščice v kopalnici.

Keramične ploščice imitacija kamna v kopalnici

Keramične ploščice Keramične ploščice za kopalnico v imitaciji kamna posnemajo naravna kamna granit in marmor. Vzorec kamna je narejen z digitalnim tiskom in je tako kvaliteten ter realističen, da marsikdo ne loči keramične ploščice imitacije kamna od naravnega kamna. Prednost keramike za kopalnico v imitaciji kamna je ta, da je lažja kot naravni kamen, kar pomeni manjšo obremenjenost tlaka, lažje je samo polaganje in lažje je rezanje kopalniških keramičnih ploščic za vodovodne in električne napeljave. Za rezanje pravega kamna se rabi specifično orodje, ki ga nima vsak keramičar. Tudi cenovno je keramika za kopalnico v imitaciji kamna ugodnejše od pravega kamna. Keramične ploščice za kopalnico v imitaciji kamna imajo tudi to prednost, da so odporne na vodo in maščobo. Njihovo čiščenje je enostavno in ni zamudno. Kopalnica ima zelo naraven izgled, če izberemo ploščice v imitaciji kamna in imitaciji lesa.

UGODNE CENE KERAMIČNIH PLOŠČIC V IMITACIJI LESA!

Keramične ploščice za kuhinjo v imitaciji kamna

Za kuhinjske površine so keramične ploščice najbolj primerne saj omogočajo preprosto čiščenje in so neobčutljive na vodo in maščobo. Za stenske površine lahko uporabimo mat, pol polirane, polirane ali ploščice z visokim sijajem. Za talne površine pa so najbolj primerne tiste, ki imajo mat izgled, ker so nedrseče.