keramične ploščice za kopalnicoKeramične ploščice - najboljša izbira za kopalnice

Kopalnica je prostor, v katerem se pogosto zadržuje vlaga, zato je vanj najbolj smiselno položiti keramične ploščice. Tako stenske kot talne keramične ploščice so preproste za vzdrževanje in čiščenje, predvsem pa so odporne in vzdržljive. Keramične ploščice v kopalnici ne bodo začele plesneti. Ker keramične ploščice za kopalnico odlikuje preprosto vzdrževanje, jih vse pogosteje polagamo tudi v druge prostore našega doma, še zlasti v kuhinjo in v jedilni prostor, pa tudi v dnevne sobe in na hodnike. Prav tako jih najdemo zunaj hiše, na naših terasah in balkonih. Danes je izbira keramičnih ploščic za kopalnice zelo pestra, saj so na voljo različne velikosti, oblike in barve, zato je nakupu ploščic dobro posvetiti kar nekaj pozornosti. Keramične ploščice bodo v kopalnici poskrbele za posebno ozračje in energijo, s tem pa tudi na naše vsakodnevno počutje.

Keramične ploščice za kopalnice je treba izbrati premišljeno

Ker kopalnice ne prenavljamo ravno vsako leto, je nujno da izberemo takšne, ki nas bodo navduševale še leta in leta. Odločitev za ustrezne pa tudi cenovno ugodne keramične ploščice za kopalnico pa danes ni ravno lahka, saj je trg dobesedno preplavljen s keramičnimi ploščicami vseh mogočih barv, oblik in velikosti. Keramične ploščice srednje velikega formata so najbolj primerne za manjše kopalnice, medtem ko se bo večji format ploščic bolje obnesel v večji kopalnici. Izredno priljubljene so kopalniške ploščice v nežnih pastelnih barvah, kot so svetlo modra, marelična, rumena, roza ali svetlo modra. Kopalniške ploščice v naravnih, toplih in nevtralnih odtenkih pa prinašajo pridih brezčasne elegantce. Poseben in edinstven videz kopalnice boste dosegli tudi z različnimi mozaiki.

keramične ploščice za kopalnico

Pomembna je tudi kakovost keramičnih ploščic za kopalnice

Pri izbiri ploščic se ne smemo osredotočiti samo na njihov videz. Keramične ploščice za kopalnico morajo biti tudi kakovostne, saj si nihče ne želi ploščic, ki bodo začele plesneti po letu ali dveh. Vabljeni v Top keramiko, kjer so vam na voljo kakovostne keramične ploščice, zaradi katerih vaša kopalnica še dolgo ne bo potrebovala obnove.