Keramične ploščice - imitacija lesa za toplino doma


Keramične ploščice imitacije lesa pomenijo kompromis med lepoto lesa in praktičnostjo keramike. Videz lesa ustvarja vtis topline in domačnosti, a je zanj težje skrbeti, prav tako je bolj podvržen obrabi časa. S keramičnimi ploščicami imitacije lesa vam ni potrebno izbirati med prijetnim in sproščenim dizajnom ter enostavnim vzdrževanjem, saj lahko v svoj dom vnesete oboje. Dodatno vas bo prepričala tudi ugodna cenakeramičnih ploščic, s katerimi boste polepšali in popestrili svoje okolje.

PREVERITE AKCIJSKE CENE KERAMIČNIH PLOŠČIC


Kaj ponujajo keramične ploščice imitacije lesa?


Keramika je izjemno hvaležen material, s katerim si poenostavimo marsikateri aspekt bivanja. So vzdržljive, trdne in enostavne za vzdrževanje. Kadar si želite zanimivih in unikatnih barvnih kombinacij, priporočamo keramične ploščice. Cena je privlačna, zato so odlična izbira za skoraj vse talne in tudi stenske površine. Izbirate lahko med neštetimi vzorci - na voljo so bele keramične ploščice, črno-bele keramične ploščice ter nešteti barvni odtenki, na voljo pa so tudi ploščice za različne prostore: ponujamo keramiko za kopalnico, hodnike, zunanje keramične ploščice (za bazene, terase in druge pohodne površine), talne in stenske kuhinjske keramične ploščice.

keramične ploščice - imitacija lesa

Kadar si želite videz kamna ali lesa ter vam hkrati ustreza praktičen vidik keramike, priporočamo keramične ploščice imitacije lesa ali keramiko imitacije kamna. Sodobna tehnologija nam omogoča, da so tudi keramične ploščice imitacije lesa ali kamna videti kot original. Lepo se podajo v kopalnice, pa tudi na hodnike in terase, povsod tam, kjer si želite videz popolnoma naravnega materiala.

Keramične ploščice - cena je ugodna


Veliko uporabnikov se zaradi pozitivnih lastnosti odloča za keramične ploščice, cena pomeni le še dodatno prednost. Polaganje kamna ali kvalitetnega lesa je lahko zelo drago, stroške pa znižate, če izberete keramične ploščice imitacije lesa. Cena za njih se giblje okoli 12,82 evra na kvadratni meter in se še zniža, če naletite na keramične ploščice imitacije lesa v akciji. Vse ostale cene keramičnih ploščic so dostopne na naši spletni strani.

keramične ploščice - za toplino doma