Velika izbira dimenzij keramičnih ploščic - Topkeramika

V podjetju Topkeramika vam ponujamo veliko izbiro različnih dimenzij keramičnih ploščic. Ploščice, ki vam jih v podjetju ponujamo so kvalitetne in trpežne. Odporne so na mehanske poškodbe in druge vremenske ali kemične vplive, njihova življenjska doba pa je tako dolga.

Enostavno vzdrževanje in estetska oblika

Z uporabo vrhunskih ploščic zagotovimo dolgo življenjsko dobo površin, vzdrževanje prostorov pa postane enostavno in ugodno. Ker ustvarjamo ploščice, ki so v skladu z modnimi trendi, je bivanje v prostorih, kjer ploščice uporabimo ugodno in prijetno.

keramične ploščice 10x10keramične ploščice dimenzije

Keramične ploščice različnih dimenzij so grajene iz kakovostnih materialov

Pri nas lahko izbirate med keramičnimi ploščicami za notranje prostore, kot tudi med zunanjo keramiko. Keramične ploščice za notranje prostore so sestavljene iz porcelanogresa ali granitogresa, kar pomeni, da so izjemno trdne in odporne. Najdete jih lahko v različnih barvah, ponujamo pa vam tudi ploščice z imitacijo lesa in drugih naravnih materialov. Tudi zunanje ploščice sestavlja porcelanogres ali granitogres, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo talne obloge.

AKCIJSKE CENE KERAMIČNIH PLOŠČIC ZA KOPALNICO

Velika ponudba keramičnih ploščic 10x10

Oglejte si veliko ponudbo različnih dimenzij keramičnih ploščic in se prepričajte o kvaliteti keramičnih ploščic 10x10 cm, ki se bodo odlično podale v vašo kopalnico. Seveda se lahko odločite tudi za keramične ploščice drugih dimenzij. Ponujamo vam keramične ploščice dimenzije 10x15 ali keramične ploščice 120x60 cm. Cena ploščic, ki vam jih pri nas ponujamo je ugodna.

Oglejte si cene v ceniku keramičnih ploščic 10x10

Oglejte si našo spletno ponudbo in se prepričajte o ugodni ceni keramičnih ploščic 10x10. Za vsa dodatna vprašanja o keramičnih ploščicah 10x10 in drugi keramiki, smo vam na voljo po telefonu, povpraševanje o keramičnih ploščicah 10x10 pa nam lahko pošljete tudi po e-pošti. Odgovorili vam bomo hitro in natančno ter vam tako pomagali pri nakupu.

Obiščite nas in si keramične ploščice različnih dimenzij oglejte v živo

Z nami pa se je mogoče dogovoriti tudi za ogled ploščic, ki vas zanimajo. Za ogled se lahko dogovorimo tako po telefonu, kot tudi po e-pošti. Ob prihodu vas bo pričakal prijazen prodajalec, ki vam bo na podlagi lastnih izkušenj in obilici znanja pomagal pri nakupu kvalitetnih ploščic za vas in vaše potrebe.

Preverite ponudbo naših prodajnih artiklov:http://www.topkeramika.si/prodajni-artikli/