Keramične ploščice - akcija in ponudba


Keramične ploščice - akcija pomeni, da dobite posamezne keramične ploščice v akciji, s čimer še prihranite pri že tako ugodni ceni. Izbirate lahko med izjemno široko ponudbo keramičnih ploščic: črno-belih, barvnih, keramičnih ploščic mozaik, na voljo sostenske kuhinjske keramične ploščice, keramične ploščice imitacije lesa, zunanje keramične ploščice, keramika za bazene ter raznovrstna keramika za kopalnico.


Zakaj kupiti keramične ploščice v akciji?


Keramične ploščice v akciji pomeni, da k že tako ugodnim cenam prištejemo še popust na posamezne keramične ploščice. Akcija velja do izteka ponudbe oziroma do prodaje zalog. Trenutno lahko izbirate med sledečimi keramičnimi ploščicami v akciji:
- keramika za bazene,
- kuhinjska keramika,
- keramika za kopalnico,
- talna keramika,
- Aparici ceramica,
- ploščice Francesca Crema,
- ploščice Felicia Perla,
- ploščice Felicia Gris in Felicia Ceniza,
- ploščice Fabiola Crema,
- keramične ploščice v akciji Belinda Crema in Marron,
- keramične ploščice imitacije lesa,
- marmorirana talna keramika Livorno Brillo,
- talne in stenske ploščice Beyond Beige,
- luksuzne dekorativne ploščice Lineage Ivory-Gold Decor,
- stenska dekorativna keramika Trend Silver ter
- dekor stenske ploščice Daisy Cuadro.
Akcija keramičnih ploščic se nenehno spreminja in dopolnjuje, zato vas vabimo, da redno preverjate našo ponudbo.

KONTAKTIRAJTE NAS


Keramika za kopalnico je dobra izbira


Kopalnica je prostor, ki je nenehno izpostavljen vlagi in vodi, zato je pametno izbrati material, ki se ga da enostavno obrisati in ne podleže vlagi. Keramika za kopalnico olajša čiščenje in ostane lepa ter kot nova tudi po več letih. Material je enostaven za vzdrževanje in cenovno ugoden, izbirate pa lahko tudi med velikim številom barv in vzorcev keramike za kopalnico. Nudimo porcelanaste, keramične in marmorirane ploščice za kopalnico, enobarvne, črno-bele in večbarvne, stenske, talne in različne dekorativne ploščice, z malo domišljije pa si lahko pričarate pravi mozaik. Preverite ponudbo na naši spletni strani ali nas kontaktirajte!