Zaščitna oprema poskrbi za varno in dobro opravljeno delo

 

Ne glede na to, katerega dela se lotimo, mora biti varnost na prvem mestu. Zaščitna oprema je tista, ki zagotavlja, da je delo opravljeno tako, kot je treba in da ne pride do večjih ali manjših poškodb. V ta namen imamo v podjetju Topdom na voljo različna zaščitna oblačila in zaščitna sredstva pri delu. Z njimi boste zaščitili tako svoje zdravje ali pa zgolj zavarovali oblačila pred nezaželenimi poškodbami. Obiščite nas v naših prodajalnah ali pa si na naši spletni strani oglejte, kakšna zaščitna oprema vam je pri nas na voljo.

 

Zaščitna oprema: oblačila in obutevZaščitna oblačila

Najosnovnejša zaščitna oprema, tako za profesionalne kot za ljubiteljske mojstre, vključuje delovne kombinezone, jakne, srajce, hlače ter seveda tudi zaščitne rokavice in obuvala. Od tega, kakšno delo nameravate opravljati, je seveda odvisna tudi zaščitna oprema in zaščitna sredstva pri delu. Če na primer nameravate opravljati delo na prostem, potrebujete popolnoma drugačna zaščitna oblačila kot za delo v zaprtih prostorih. Pomembno je predvsem to, da se zavedate, kakšna zaščitna oprema je potrebna in kako jo uporabljati, da bo opravila svojo nalogo. Ne pozabite tudi na ustrezno obutev in zaščito za roke, ki so pogosto najbolj izpostavljeni del telesa.

 

Zaščitna opremaZaščitna sredstva pri delu

Poleg osnovne zaščitne opreme, kot so zaščitna oblačila, obutev in rokavice, zaščitna oprema vključuje tudi izdelke, ki so namenjeni zaščiti določenega dela telesa. Takšna je na primer zaščitna čelada (na primer za delo na višini ali v gozdu), ščitniki za kolena, varovalna očala, varnostni pasovi, glušniki, vizirji, čepki za ušesa, zaščitne maske in podobna zaščitna oprema, ki je specifično namenjena določenim opravilom. Medtem ko so nekateri izdelki namenjeni predvsem temu, da se pri delu udobno počutite, pa so drugi nujni, da zavarujete zdravje in se zaščitite pred različnimi najpogostejšimi poškodbami. Cena, ki jo lahko plačate za malomarnost ali neodgovornost je tako visoka, da se ne splača tvegati.

 

 

Topdom | Zaščitna oprema, zaščitna oblačila, zaščitna sredstva pri delu – povezave do naše spletne strani:
  • Zaščitna oprema
  • Zaščitna oblačila
  • Zaščitna sredstva pri delu
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
TOPDOM d.o.o.
Naslov
Dol pri Ljubljani 28B
1262 Dol pri Ljubljani
Spletna stran
E-pošta
01 589 07 00
Seznam fraz
Zaščitna oprema, zaščitna oblačila, zaščitna sredstva pri delu
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA