Suhomontažna gradnja: mavčno-kartonske plošče in pregradne stene

Mavčne plošče oziroma suhomontažni sistemi so idealni za pregradne stene v notranjih prostorih. Skupina Topdom vam nudi mavčne plošče različnih dimenzij in proizvajalcev. V nadaljevanju preberite, zakaj so suhomontažni sistemi tako priljubljeni.


Zakaj ravno mavčne plošče?

Mavčne plošče oz. mavčno-kartonske plošče so izjemno praktične za dodatna gradbena dela v naših domovih. Načinu vgrajevanja takšnih plošč pravimo suhomontažna gradnja, celotni konstrukciji pa suhomontažni sistem. Suhomontaža je priljubljena predvsem zaradi enostavne in hitre vgradnje pregradne stene. V skupini Topdom so na voljo mavčne plošče različnih proizvajalcev. Nekateri suhomontažni sistemi so tudi vodoodporni in tako primerni tudi za vgradnjo v kopalnici. Suhomontažna gradnja in suhomontažni sistemi vam omogočajo prijetnejše bivanje, ki ga nudijo kakovostne mavčne plošče, na voljo v trgovinah skupine Topdom.


Suhomontažni sistemi in gradnja

Suhomontažni sistemi zahtevajo predhodno natančno načrtovanje, saj je suhomontažna gradnja  odvisna tudi od podlage, kamor se bodo polagale mavčne plošče. Ponudba skupine Topdom tako obsega mavčno-kartonske plošče vseh dimenzij in potrebne materiale, kvalitetno izvedeni suhomontažni sistemi pa bodo zadovoljili vse potrebe.


Kakovostna suhomontaža zahteva kakovostne mavčne plošče

Suhomontažna gradnja oziroma suhomontaža je skorajda popolnoma nadomestila opečnato gradnjo notranjih sten. Suhomontažna gradnja je cenejša in okolju prijaznejša, mavčno-kartonske plošče pa lahko sestavljajo vse vrste sten. Suhomontažni sistemi so lahko tapecirani, nanje lahko položite keramične ploščice ali jih pobarvate (oglejte si tudi barve za stanovanje). Suhomontažni sistemi omogočajo tudi vgrajevanje oken, različnih napeljav in podobno, tudi v prostorih z veliko vlage.


Suhomontažna gradnja ima več prednosti kot slabosti

Suhomontažna gradnja ima veliko prednosti, zato je tudi zelo priljubljena. Suhomontažni sistemi se odlikujejo s hitro gradnjo, ki zavzame veliko manj časa kot klasična opečna gradnja. Suhomontažna gradnja je tudi enostavnejša, zato so mavčno-kartonske plošče priljubljena izbira.


Skupina Topdom | Suhomontažna gradnja in mavčno-kartonske plošče, povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
TOPDOM d.o.o.
Naslov
Dol pri Ljubljani 28B
1262 Dol pri Ljubljani
Spletna stran
E-pošta
01 589 07 00
Seznam fraz
mavčne plošče, suhomontažna gradnja, pregradne stene, mavčne plošče dimenzije, suhomontaža, mavčno-kartonske plošče, suhomontažni sistemi
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA