Strehe in strešna kritina

Skupina Topdom vam nudi strehe iz kakovostnih materialov. Na voljo vam je tudi kakovostna strešna izolacija, pa tudi sekundarna kritina. Strešna kritina naj se odlikuje z dolgo življenjsko dobo, odpornostjo in estetskim videzom. Izbirate lahko med različnimi vrstami kritin - opečna kritina, bobrovec, valovitka, korci ali pločevinasta kritina. Opečna strešna kritina ali pločevinasta strešna kritina – obiščite nas in skupaj z našimi strokovnjaki izberite najprimernejšo kritino za vaš dom.


Opečna strešna kritina ali pločevinasta strešna kritina – katero vrsto strehe izbrati?

Opečna kritina (bobrovec ali korci) je lahko glinena ali betonska strešna kritina. Paziti je namreč treba na razlago pojma opečna kritina. Zato je izraz opečna strešna kritina bolje zamenjati z izrazom glinena ali betonska strešna kritina. Izdelava strehe, sanacija strehe ali menjava strehe zahteva poseben premislek. V skupini Topdom vam je na voljo strešna kritina različnih proizvajalcev vseh vrst. Na voljo vam je bobrovec, valovitka, priljubljeni so tudi korci in druga opečna strešna kritina ali pločevinasta strešna kritina. Če ne veste, ali je za vaš dom primernejša opečna strešna kritina ali pločevinasta strešna kritina, se obrnite na naše strokovnjake, ki vam bodo z veseljem pomagali izbrati.


Sekundarna strešna kritina za dodatno varnost strehe in hiše

Sekundarna kritina je strešna kritina, ki pomaga pri dodatni zaščiti strehe.  Vgradi se jo pred ali pod primarno kritino in tako pomaga odvajati kondenzirano vodo. Sekundarna strešna kritina je izjemna pri preprečevanju vdora zraka in vode v izolacijo, obenem pa nudi dodatno termalno zaščito.


Dotrajana strešna kritina in obnova strehe

Kakovostna strešna kritina ima življenjsko dobo do 50 let. Po tem času je potrebna sanacija strehe ali menjava strehe. Da bi se izognili prehitri dotrajanosti strehe in dodatnim stroškom, ki jih terja obnova strehe, moramo biti že na začetku pozorni, da bo izdelava strehe kakovostna. Strešna kritina naj bo izdelana iz trpežnih materialov, ki so odporni na mraz ali sonce. Materiali za strehe morajo biti tudi dovolj trdni. V skupini Topdom vam je na voljo strešna kritina priznanih proizvajalcev. Obiščite nas in izberite med široko paleto trpežnih kritin za strehe.

 

Vabimo vas tudi k ogledu našega najnovejšega Kataloga streh!


Skupina Topdom | Strehe in strešne kritine, povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
TOPDOM d.o.o.
Naslov
Dol pri Ljubljani 28B
1262 Dol pri Ljubljani
Spletna stran
E-pošta
01 589 07 00
Seznam fraz
strehe, strešna kritina, izdelava strehe, sanacija strehe, menjava strehe, obnova strehe, bobrovec, opečna kritina, valovitka, korci, opečna strešna kritina, pločevinasta strešna kritina, strešna izolacija, sekundarna kritina
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA