Fini omet ali grobi omet – omet za vse površine

Za zaščito notranjih površin je potrebno nanesti omet – na grobi omet se doda fini omet, ki ima tudi estetski pomen. V naših trgovinah lahko izberete vse potrebno, če boste nanašali grobi omet ali fini omet. Izberete pa lahko tudi termoizolacijski omet, s katerim bo vaša notranja in zunanja izolacija še dodatno obogatena.


Sušilni omet za razsuševanje zidov

Sušilni omet lahko uporabite kot zunanji ali notranji omet. Sušilni omet je suha mešanica, ki je primerna za vsako zidno podlago. Sušilni omet je primeren za površine, ki jih je prizadela vlaga.


Dekorativni omet za lepši videz

V trgovinah skupine Topdom se lahko odločite za dekorativni omet, ki bo popestril izgled vaših notranjih sten ali zunanjih površin. V naši ponudbi so različni dekorativni ometi, cena pa je primerna za vsak žep. Silikatni omet, ki ga uporabljamo kot zunanji dekorativni omet, je primeren za uporabo pri izolaciji iz kamene volne.


Fini ometkot zaščita proti vlagi

Fini omet je namenjen izravnavanju fasadnih ali notranjih površin. Fini omet je vodoodbojen, uporaben pa je tudi kot zaključen zunanji omet.


Apneni omet različne namembnosti

Obnavljate starejšo zgradbo in iščete primeren omet? Odločite se za apneni omet, ki je primeren kot osnovni ali kot zaključni omet. Tovrsten fini omet je zelo primeren za spomeniško zaščitene stavbe. Apneni omet lahko uporabite kot strojni omet. Tovrsten grobi omet je primeren kot osnovni omet za notranje prostore.


Ometi za vse površine in prostore

Gradbeni materiali v trgovinah skupine Topdom so izredno kakovostni, ponudba pa je široka, tako da boste z lahkoto našli primeren omet za vašo hišo, stanovanje ali druge zgradbe. Fini omet, grobi omet, ometi iz različnih materialov (apneni omet in silikatni omet) in ometi za različne namene (ročni ali strojni omet, dekorativni omet) so na voljo v poslovalnicah po Sloveniji. Pripravljene zmesi za grobi omet, fini omet, notranji omet, dekorativni omet lahko uporabite kot ročni omet, nekatere pa so primernejše za strojni omet.


Skupina Topdom | Ometi za vse površine, povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
TOPDOM d.o.o.
Naslov
Dol pri Ljubljani 28B
1262 Dol pri Ljubljani
Spletna stran
E-pošta
01 589 07 00
Seznam fraz
fini omet, grobi omet, apneni omet, dekorativni ometi, dekorativni omet, ometi silikatni, omet notranji, omet strojni, ometi strojni, ometi cena, sušilni omet, ometi cena, omet    
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA