Notranja izolacija in zunanja izolacija stene

Notranja ali zunanja izolacija stene, naj bo to zvočna, toplotna ali hidroizolacija hiše, namen le-teh je dvig udobja v vašem domu. V podjetju Topdom vam je na voljo raznovrstne notranje ali zunanje izolacijske materiale, kamor spadajo strešna izolacija, toplotni izolacijski materiali za fasade in izolacijski materiali za stene ter podstrešja. V nabor naše ponudbe so vključeni raznovrstni izolacijski materiali, med drugim: siporex zidaki, kamena volna, steklena volna, ekstrudirani polistiren in ekspandirani polistiren ter mineralna volna. Na voljo so vam tudi fasadne izolacije (npr. stiropor za fasade ter druga toplotna izolacija fasade) in hidroizolacija, ki preprečuje kondenz in nabiranje plesni na notranjih delih sten. Notranja izolacija sten in zunanja izolacija – obiščite najbližjo prodajalno skupine Topdom, kjer so vam na voljo izolacijski materiali za vse vrste izolacij.


Notranja izolacija podstrešja in zunanja izolacija podstrešja za prijetnejše bivanje v podstrešnih prostorih

Zunanja in notranja toplotna izolacija podstrešja je izjemno pomembna, saj prepreči mnogo težav. V skupini Topdom so vam na voljo raznovrstni izolacijski materiali za izoliranje pred zunanjimi vplivi in vremenskimi nevšečnostmi. Zvočna izolacija podstrešja je prikladna, če podstrešje uporabljate za sproščanje ob glasni glasbi ali pa vam morebiti služi kot glasbena učilnica. Strešna izolacija ter toplotna izolacija fasade bosta poskrbeli, da bodo vaše podstrešne sobe ohranjale ugodno bivalno temperaturo.


Zunanja izolacija sten – stiropor za fasade ter druge fasadne izolacije

Skupina Topdom vam nudi stiropor za fasade ter druge fasadne izolacije, zaradi česar je hidroizolacija hiše, toplotna ter zvočna izolacija sten in fasade lahko izjemno kakovostna. Obiščite naše podjetje, kjer vas čakajo izolacijski materiali za vse vrste izolacij.


Kakovostna notranja in zunanja izolacija z izolacijskimi materiali vrhunskih proizvajalcev

V trgovinah skupine Topdom so vam na voljo kakovostni izolacijski materiali vrhunskih proizvajalcevm ki so ključni da vaša hiša ne bo prepuščala toplote, da se ne bo segravala in da vas v njej ne bo motil hrup iz okolice in da vam bodo sosedje težko prisluškovali, tudi takrat ko boste zelo glasni. Izbor primernih materialov za izolacije sten vaših prostorov in podstrešja so ekonomična naložba za vaš dom. Vrhunski izolacijski materiali se vam bodo obrestovali ne samo z vidika udobnega bivališča, temveč tudi s finančnega vidika, saj bodo notranja in zunanja izolacija sten, hidroizolacija in strešna izolacija poskrbele za večji toplotni izkoristek, preprečile bodo tudi nabiranje kondenza in plesni na stenah, njihovih največjih sovražnikov.

 

Vse o strešni izolaciji si lahko preberete v našem najnovejšem katalogu streh!


Skupina Topdom | Izolacijski materiali, povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
TOPDOM d.o.o.
Naslov
Dol pri Ljubljani 28B
1262 Dol pri Ljubljani
Spletna stran
E-pošta
01 589 07 00
Seznam fraz
notranja izolacija, zunanja izolacija, strešna izolacija, izolacijski materiali, toplotna izolacija fasade, fasadne izolacije, hidroizolacija hiše, zvočna izolacija, izolacija sten, izolacija podstrešja, stiropor fasade  
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA