Zimska delovna bunda podloženaZimska delovna bunda in ostala zimska oblačila: jakna iz flisa ali softshella, hlače


Zimska delovna bunda, ki jo lahko najdete tudi v naši ponudbi, bo poskrbela, da vam bo tudi v mrzlih zimskih dneh pri delu na prostem prijetno toplo, predvsem pa vam bo nudila optimalno zaščito. Pri izbiri zimske bunde posebno pozornost posvetite izbiri materialov. Le kakovostni materiali namreč ponujajo popolno udobje pri nošenju bunde. V naši spletni trgovini so na voljo različne zimske bunde in jakne, ki so namenjene za delo v službi na prostem, lahko pa jih nosite tudi v prostem času. Zimska delovna bunda je odlična izbira za delo v hladnih dneh, saj vas v njej zagotovo ne bo zeblo. Ponujamo vam različne modele, barve in velikosti zimskih bund in jaken, ki so opremljene z žepi, lahko izberete model s kapuco ali brez kapuce. Oglejte si tudi ponudbo ostalih zimskih delovnih jaken iz flisa ali softshella. K zimski delovni jakni spadajo tudi zimske delovne hlače, ki jih boste prav tako našli v naši ponudbi.


Kvalitetne in tople zimske delovne bunde in jakne


Potrebujete toplo zimsko delovno bundo, v kateri vam bo toplo in udobno? Izbira je velika. Izberete lahko moško prešito jakno s stoječim ovratnikom, ki je opremljena z dvema stranskima žepoma z zadrgo in enim prsnim žepom. Ima nastavljiv spodnji rob z zatezno vrvico ter elastično gumo na koncu rokavov. Potrebujete zares toplo jakno ali bundo? Izberite najtoplejšo zimsko jakno, ki je primerna za celodnevno nošenje v zahtevnih podnebnih razmerah (do -40 ï‚°C), z odsevnimi dodatki, snemljivo kapuco na zadrgo ter večnamenskimi globokimi žepi. Ponujamo vam tudi cenovno ugodne zimske delovne jakne iz flisa in softshella.


Zimska delovna jakna moškaZimske delovne hlače, ki se odlično podajo k jakni


Za mrzle zimske dni in hladnejše razmere izberite tudi primerne zimske delovne hlače. Na voljo so različne podložene delovne hlače, v katerih vas pri delu zagotovo ne bo zeblo, hkrati pa se bodo odlično podale k vaši delovni jakni.

O DELOVNIH ČEVLJIH

ZAŠČITNA DELOVNA OBLEKA