Krivljenje pločevine po ugodnih cenah

krivljenje pločevineČe iščete parterja za izdelavo izdelkov iz pločevine, ki bodo kvalitetni, cenovno ugodni in narejeni v dogovorjenem času, ste prišli na pravi naslov. V podjetju Tinde d.o.o. vam ponujamo storitve krivljenja pločevine s pomočjo najboljših strojev za krivljenje pločevine in odlične ter usklajene ekipe. Krivljenje pločevine dan danes spada med najbolj pogoste postopke preoblikovanja pločevine. Pri nas vam ponujamo kvalitetno in ugodno storitev.

VEČ O NAŠIH KLEPARSKIH ELEMENTIH


Stroji za krivljenje pločevine so vse pogostejše orodje v delavnicah


Stroji za krivljenje pločevine so vse pogostejši in vse bolj uporabljani. Obratovalni stroški stroja so nizki, stroj za krivljenje pločevine pa deluje natančno in kakovostno preoblikuje pločevino.


Krivljenje pločevine s pomočjo kvalitetnih strojev za krivljenje pločevine


stroji za krivljenje pločevineZ modernim in kvalitetnim strojem za krivljenje pločevine in dodatnimi orodji za krivljenje pločevine z lahkoto izpolnimo želje kupcev. Izdelki, ki jih pri nas izdelamo so kvalitetni in natančni, njihova uporaba pa bo tako preprosta. Na razpolago imamo veliko kosov pločevine, cevi in profilov ter tako hitro ustrežemo zahtevam svojih strank. Obiščite nas in se prepričajte o kvaliteti našega stroja za krivljenje pločevine in izdelkov, ki jih z njim izdelamo, kar v naših prostorih. Z veseljem vam bomo svetovali in vam tako pomagali pri odločitvi. Naši stroji za krivljenje pločevine nam omogočajo hitro, natančno in kakovostno upogibanje vseh vrst pločevine in tudi drugih materialov. Z moderno opremo in z veliko izbiro dodatnih orodij za upogibanje pločevine lahko ustrežemo zelo zahtevnim željam naših strank. Pri podjetju Tinde d.o.o. se lahko pohvalimo z veliko izkušnjami s krivljenjem in upogibanjem pločevine. Dogovorimo se lahko za izdelavo standardnih izdelkov ali izdelkov po meri. Dobava izdelkov bo hitra, izdelava pa izjemno kakovostna in natančna. Med drugim vam ponujamo:

  • tipske elemente za montažne strehe,
  • kovinske elemente,
  • razrez, vrtanje, prebijanje pločevine, kjer je uporabljen prebijalni stroj
  • proizvodnjo kovinske galanterije
  • različna sidra za hale
  • natezne vezi
  • podkonstrukcije za fasade in strehe
  • podkonstrukcije za okna, svetlobne trakove in kupuleIzdelke iz črne, pocinkane ter nerjavne pločevine.
  • izdelava elementov za strešne in fasadne plošče Trimo
  • različne zvarjence manjših dimenzij

KLJUKE ZA ŽLEBOVE


Cenik vam posredujemo takoj


Vas zanima več o naročilu izdelkov iz pločevine? Kontaktirajte nas in se pozanimajte o ceni krivljenja pločevine. Odgovorili vam bomo hitro, cena krivljenja pločevine pa bo ugodna. Krivimo različne vrste pločevine. Med drugim se lahko odločite tudi za krivljenje inox pločevine.