Krivljenje pločevine - cena je lahko tudi ob kvaliteti nizka


Krivljenje pločevine - cena igra vlogo pri večini storitev, česar se dobro zavedamo tudi v podjetju Tinde d. o. o. A ker nam je dobro ime še pomembnejše od nizke cene krivljenja pločevine, najprej vse napore usmerimo v kakovostne storitve, kvalitetne stroje za krivljenje pločevine, izobražen in usposobljen kader ter hitrost, s katero vam vse izdelke dostavimo v dogovorjenem roku. Če potrebujete zanesljivega partnerja za CNC krivljenje pločevine, krivljenje inox pločevine, za razrez, prebijanje in vrtanje, za zanesljive požarne sisteme, ognjevarno izolacijo ter za fotokopiranje velikih formatov, ste prišli na pravo mesto. Tinde s pomočjo sodobnih strojev za krivljenje pločevine zagotavlja kvalitetne storitve vseh vrst krivljenja pločevine, cene so ugodne, zaposleni pa prijazni in prilagodljivi.

krivljenje plocevine cena TindeTilde stroji za krivljenje plocevine


Krivljenje pločevine - cena in prilagodljivost


Fleksibilnost je v predelavi kovin izjemnega pomena, saj ni nikoli mogoče izbrati le ene oblike ali enega materiala. V podjetju Tinde d. o. o. nudimo ugodne cene krivljenja pločevine v skladu z vašim načrtom. Izdelujemo tipske elemente za montažne strehe, kovinsko galanterijo, izdelujemo objemke po naročilu, podkonstrukcije za fasade, strehe in okna, svetlobne trakove in kupule, elemente za strešne in fasadne plošče Trimo, zvarjence manjših dimenzij, nudimo razrez, prebijanje in vrtanje ter raznovrstno drugo krivljenje pločevine. Cena ne odraža kvalitete, saj smo jih prilagodili za vsak žep, med tem ko pri kakovosti nikoli ne popuščamo. Ugoden cenik lahko ponudimo zaradi kvalitetnih in sodobnih strojev za krivljenje pločevine, ki nam olajšajo marsikatero delo.


Stroji za krivljenje pločevine


Sodobni stroji za krivljenje pločevine so izjemno uporabni v kovinski industriji, saj omogočajo preoblikovanje pločevine po meri. Delujejo tako, da na eni strani material vpnemo v napravo ter ga nato počasi ukrivljamo in preoblikujemo v želeno obliko. S kvalitetnimi stroji za krivljenje pločevine pa v podjetju Tinde zagotavljamo še večjo natančnost in številne možnosti oblikovanja. Stiskalnice nam omogočajo več upogibov hkrati ter izdelavo L, U, Z, Omega in drugih oblik profilov po željah strank.

STROJ ZA KRIVLJENJE PLOČEVINE