Bio kamini so idealni za živi ogenj na enostaven način


Bio kamini so moderna rešitev za tiste, ki ne želijo imeti opravka z drvmi in pepelom, a imajo radi plamen ognja, ki plapola v notranjem prostoru. Bio kamini za gorivo uporabljajo bio etanol. Enostavno ga prižgemo z vžigalico ali vžigalnikom. Ni nam treba skrbeti glede dima ali škodljivih emisij, saj teh pri bio kaminih ni. Prav tako ni nobenega motečega vonja, ki nastane pri izgorevanju drv. Tistim, ki se jim takšna rešitev ne zdi dovolj tradicionalna in naravna pa priporočamo kamin na pelete, ki za svoje delovanje potrebuje biomaso. Podjetje THS vam ponuja kvalitetne kaminske vložke. Na našem ceniku kaminov lahko najdete toplozračne kamine, kamine na pelete za centralno ogrevanje in še marsikatere druge kaminske peči v akciji.


Bio kamini na pelete za centralno ogrevanjeBio kamini so učinkovita rešitev za vsakogar v vseh pogojih

Če si želite kamin, a nimate dimnika in ustreznega prezračevanja, nimate prostora za skladiščenje drv ali se vam z njimi oziroma z neprijetnim pepelom, ki ostane za prijetnim ognjem ne da ukvarjati, so kaminski vložki bio kaminov za vas enostavno popolna rešitev. Če pa vam je blizu trajnostni razvoj in si želite ognja iz bolj tradicionalnega lesnega materiala so za vas morda idealni kamini na pelete.


Kaminski vložek bo popestril vzdušje v vaši dnevni sobi

Tako malo je potrebno, da v hladnih mesecih življenje v vašem domu zaživi s polno aktivnostjo, kot je to spomladi ali poleti. Dovolj je, da si vgradite kaminski vložek in že se bodo sredi vaše dnevne sobe veselo poigravali plameni naravnega ognja. To je lahko bio kamin, ki za gorivo uporablja bio etanol ali pa kamin na pelete. V prvem primeru sploh ne potrebujete dimnika ali prezračevanja, ampak le ličen kaminski vložek. Pri kaminu na pelete pa ne potrebujete drv. Vaša kurjava so le peleti, ki jih lahko v petnajst kilogramskih vrečah kupite v večini tehničnih trgovin. Pri podjetju THS vam priskrbimo vrhunske kamine na pelete - možni so celo kamini na pelete za centralno ogrevanje! Pri nas so številne kaminske peči pogosto v akciji.

Ths.si | Bio kamini za tople in prijetne zimske večere - povezave do naše spletne strani: