Rastlinjaki pokriti prostori za vrtnarjenje uporabni vse leto

Rastlinjaki so pokriti prostori za vrtnarjenje, ki jih postavimo na večjo in ravno površino. Uporabni so skozi vse leto. Spomladi nudijo ugodne pogoje za rast in razmnoževanje mladik in potaknjencev, ki jih kasneje lahko presadimo na prosto. V poletnem času v vrtnih rastlinjakih gojimo vrtnine, ki zahtevajo več toplote in regulirano vlažnost, s čimer bistveno podaljšamo sezono pridelovanja zelenjave, v zimskem času pa lahko v njih shranjujemo občutljivejše rastlinske vrste. Rastlinjaki pomenijo tudi učinkovito zaščito rastlin pred škodljivci in divjadjo.
Vrtni rastlinjaki predstavljajo lep okras in ponos vašega zelenega kraljestva. Vrtni rastlinjak je koristen dodatek k vrtu, ki ga lahko izkoristimo za raznovrstne vrtnarske aktivnosti. Njegova največja prednost je, da lahko pridelujemo in uživamo v pridelku, tudi ko na prostem to ni več mogoče.

Ugodni termo rastlinjaki za profesionalno in hobi rabo - preverite cenik

Vrtni rastlinjakV podjetju Termoflor d.o.o. so vam na voljo večji rastlinjaki za profesionalno rabo, odločite pa se lahko tudi za manjši vrtni rastlinjak. Tako profesionalni kot vrtni rastlinjaki so na voljo v številnih oblikah, velikostih in materialih. Cena je odvisna od velikosti, načina izdelave in uporabljenega materiala. Če vas zanima, kako ugodni so naši rastlinjaki, vam svetujemo, da preverite naš cenik, ki vam je na voljo na naši spletni strani.
Za vse ljubitelje vrtnarjenja nudimo izvedbo tipskih termo rastlinjakov, v katerih lahko celo leto vrtnarite, vzgajate sadike in cvetje. Profesionalni vrtnarji in vsi, ki vam vrtnarjenje predstavlja prijetno in koristno preživljanje prostega časa, pa boste navdušeni nad ugodnimi in nekoliko večjimi termo rastlinjaki. Cenik vas bo prepričal o ugodnih cenah.
Termo rastlinjaki so sestavljeni iz stabilnega ogrodja, izdelanega iz jeklenih ali ALU profilov, ki jih prekrivajo dvoslojne polikarbonatne plošče Lexan Termoclear. Tipski termo rastlinjaki so široki od 200 do 370 centimetrov, dolgi od 315 do 1050 centimetrov in visoki 207 ali 210 centimetrov. Pri večjih rastlinjakih pa je širina 450 centimetrov, dolžina od 525 centimetrov in višina 280 centimetrov.

Steklenjaki, tople grede in zaščita za paradižnik

Poleg termo rastlinjakov so vam na voljo tudi steklenjaki, termo tople grede ter zaščita za paradižnik, ki nudi zaščito sadik paradižnika pred neugodnimi vremenskimi vplivi. Termo topla greda je odličen prostor za gojenje in prezimovanje vrtnin. Odlikuje jo preprosta montaža, lep videz in dolga življenjska doba. Postavite jo preprosto na zemljo.

Obiščite našo spletno stran in preverite, kaj vam prinašajo naši rastlinjaki. Prenesite si cenik tipskih termo rastlinjakov in termo toplih gred. Vabljeni!


Termoflor d.o.o. | Rastlinjaki, rastlinjaki cenik, vrtni rastlinjaki, profesionalni rastlinjak - povezave do naše spletne strani: