Plastični rastlinjak in profesionalni rastlinjaki po meri


V programu, ki ga predstavljajo rastlinjaki, vam pri Termoflor d.o.o. nudimo pestro paleto izvedb za prosti čas kot za profesionalno uporabo. Vsak plastični rastlinjak v naši ponudbi ima močno strukturo in dobro izolacijo.

Naši rastlinjaki so različnih materialov in so kos vsem vremenskim pojavom. Imajo steklene ali plastične strehe. Vse je odvisno od vaših želja. Najbolje je, da je rastlinjak transparenten, saj na ta način rastline dobijo veliko absorbirane svetlobe. Slednjo običajno tudi zadržijo znotraj. Obstaja pa tudi nekaj toplotnih izgub pri prevodnosti skozi steklo in drugih gradbenih materialov, iz katerih je zgrajen rastlinjak. Vseeno pa je potrebno rastlinjake ogrevati s toplotno energijo. Odločite se za našo ponudbo in naj bodo plastični ali stekleni rastlinjaki na vašem vrtu že danes, cenik je zelo ugoden.
Pri nas so vam na voljo vrtni rastlinjaki in profesionalni rastlinjaki. Različni rastlinjaki in cenik so vam na ogled že danes.


Plastični in stekleni rastlinjaki Termoflor povezave do naše strani:


Termo rastlinjaki so primerni za ljubitelje vrtnarjenja, ki želijo, da je rastlinjak lep okras in ponos vašega želenega kraljestva. Izvedemo vam manjše tipske termo rastlinjake, v katerih lahko celo leto vrtnarite, vzgajate sadike in cvetje.

Stekleni rastlinjak je na voljo vsem, ki se strokovno ukvarjajo z vzgajanjem cvetja in vrtnin. Nudimo jim steklenjake izdelane po meri.

Kritina:


Termoizolacijske dvoslojne polikarbonatne plošče Lexan Thermoclear
Steklo je enojno ali dvojno.
Konstrukcija:

  • Vroče pocinkani profili
  • ALU profili


Prezračevanje: ročno ali samodejno:

  • strešna loputa, bočna okna
  • drsna, krilna vrata


Če termo ali stekleni rastlinjak ni po vaši meri, je termo topla greda odličen prostor za gojenje in prezimovanje vaših vrtnin. Odlikuje jo preprosta montaža, lep videz ter dolga življenjska doba. Postavite jo preprosto na zemljo.

Kritina: dvoslojna termoizolacijska kritina Lexan Termoclear.
Konstrukcija: ALU profili
Dimenzije:

  • 210x90 cm
  • 160x70 cm
  • 105x90 cm

Plastični ali stekleni vrtni rastlinjaki


Rastlinjak predstavlja tudi prostor za ljudi, ki se ljubiteljsko ukvarjajo z gojenjem rastlin. Vrtni rastlinjaki so navadno manjši, a so z vidika funkcionalnosti enakovredni velikim rastlinjakom.
Vrtni rastlinjaki se potlej skozi vse leto uporabljajo v različne namene. V zimskem času so primerni za shranjevanje občutljivejših rastlinskih vrst. Poleti pa so vrtni rastlinjaki polni vrtnin kot so domači paradižniki, kumare ipd. Vsi rastlinjaki ter cenik iz naše ponudbe so vam dostopni na internetu.
Plastični ali stekleni rastlinjaki so tudi primerno mesto za razmnoževanje rastlin, ki jih ob toplejših dneh presadimo na prosto. Vrtni rastlinjaki morajo biti opremljeni z namakalnim sistemom. Cena posameznega rastlinjaka je ugodna, več si lahko preberete na naši spletni strani, kjer so rastlinjaki tudi opisani, ter preverite cenik.

Profesionalni stekleni in plastični rastlinjaki in cenik


Vsem, ki se strokovno ukvarjate z vrtnarjenjem, so na voljo profesionalni rastlinjaki, izdelani iz vroče pocinkanih cevi in profilov. Takšni rastlinjaki dajejo rastlinam prijazno klimo, ki je primerna za gojenje različnih sadik plodovnic in cvetja ter prezimovanje vrtnin. Profesionalni rastlinjaki vam tako kot naši nadstreški zagotavljajo primerno zaščito pred nezaželenimi vremenskimi pojavi kot so dež, veter, velike temperaturne razlike ipd. Zaradi naštetih pogojev so profesionalni rastlinjaki namenjeni zlasti tržni proizvodnji. Zanje je potrebno zračenje v poletnih mesecih. Profesionalni rastlinjaki so navadno opremljeni z inštalacijami, ogrevanjem, hlajenjem, razsvetljavo... Vse našteto lahko samodejno nadzoruje računalnik. Profesionalni rastlinjaki z opisom in cenik so vam dostopni na spletni strani. Za več informacij nas kontaktirajte ali pokličite. Imeli boste možnost med pestro izbiro in ponudbo naših izdelkov še danes.

Termoflor d.o.o., plastični in stekleni rastlinjaki, povezava do naše spletne strani: