Zdravilišče Talaso Strunjan | Hitra in učinkovita rehabilitacija

Zdravilišče Talaso Strunjan leži na idilični lokaciji ob morju, kjer mediteranska klima blagodejno vpliva na zdravje in počutje. Borovi gozdički, soline, mediteransko rastlinje in čisto morje, ki obdajajo zdravilišče Talaso Strunjan, vsako leto privabijo na tisoče domačih in tujih turistov. Temelj zdravilišča je talasoterapija, ki izhaja iz grške besede thalassos, kar pomeni morje oz. val. Znanstveno dokazano je, da ima bližina morja številne zdravilne učinke. Pri nas so vam na voljo različni tretmaji z uporabo morske vode, blata, peska, trav in alg. Zdravilišče Talaso Strunjan je še posebej specializirano za zdravljenje bolezni, kot so pljučne bolezni in revmatična obolenja. Na voljo vam je tudi rehabilitacija stanj po poškodbah ali operativnih posegih. Poleg tega vam zdravilišče Talaso Strunjan nudi tudi sprostitev in različne športne aktivnosti, kot so plavanje, kolesarstvo, pohodništvo, tenis in odbojka.

Zdravilišče Talaso Strunjan za zdravljenje pljučne bolezni

Pljučne bolezni se v grobem delijo na tri skupine, saj lahko prizadenejo dihalne poti, pljučno tkivo ali žilje v pljučih. V Zdravilišču Talaso Strunjan uspešno zdravimo mnoge pljučne bolezni, kot so npr. bronhialna astma, kronični bronhitis, pljučni emfizem in kronično vnetje sluznice zgornjih dihalnih poti. Naš program vključuje skupinske dihalne vaje, inhalacije in vibracijske masaže prsnega koša. Za še učinkovitejše zdravljenje pljučne bolezni pa poskrbi tudi morska klima, zato vas vabimo, da obiščete zdravilišče Talaso Strunjan.

Obiščite Zdravilišče Talaso Strunjan in odpravite revmatična obolenja

Revmatična obolenja so zelo pogoste bolezni, ki prizadenejo predvsem starejše. Ponavadi pride do deformacij sklepov, kar vpliva na zmanjšano gibljivost. Revmatična obolenja spremljajo tudi bolečine, ki jih uspešno lajšamo v našem zdravilišču. V primeru, da se vas lotevajo revmatična obolenja, čim prej obiščite zdravilišče Talaso Strunjan, kjer boste deležni učinkovitega zdravljenja. Cenovno ugoden program vsebuje dve ročni masaži, pet delnih fango oblog in pet skupinskih terapevtskih telovadb na suhem.

Zdravilišče Talaso Strunjan | Naj bo rehabilitacija hitra in učinkovita

Rehabilitacija je lahko uspešna le, če je zdravstveni tim strokoven, bolnik pa za zdravljenje ustrezno motiviran. Naši zdravniki in fizioterapevti so vrhunsko usposobljeni, prijazni, poleg tega pa imajo veliko izkušenj. Hkrati že samo okolje, kjer se nahaja zdravilišče Talaso Strunjan, vpliva na to, da rehabilitacija poteka hitro in učinkovito. Pri nas poskrbimo za rehabilitacijo mnogih bolezni, poškodb in stanj po operativnih posegih na prsnem košu, pljučih in okončinah. Verjetno se strinjate, da je najbolje, da rehabilitacija sploh ni potrebna. V ta namen so vam na voljo menedžerski pregledi, kjer vas celostno pregledamo in poučimo o zdravem načinu življenja. Storite nekaj dobrega za svoje zdravje in obiščite Zdravilišče Talaso Strunjan.

Terme Krka | Zdravilišče Talaso Strunjan - rehabilitacija | Zdravimo revmatična obolenja in pljučne bolezni - povezave do naše spletne strani: