Zdravilišča Krka - živeti zdravo življenje

Krka zdravilišča - najbolj priznana slovenska zdravilišča na privlačnih lokacijah

Zdravilišče Krka predstavlja skrb za vaše zdravje in splošno počutje. Zdravilišča Krka odlikujejo specialistične ambulante zdravilišč, sodobni diagnostični centri zdravilišč, vrhunski specialisti na vseh naših lokacijah in sodobna diagnostična oprema vsakega zdravilišča Krka. Krka zdravilišča se nahajajo na naslednjih lokacijah:

Zdravilišča Krka - tehnološko dovršena zdravilišča za rehabilitacijo, bolečine v križu, bolezni ožilja in bolezni srca

Zdravilišča Krka so specializirana za zdravljenje bolečin v križu, poškodb gibalnega aparata (rehabilitacija), revmatskih bolezni in stanja po operacijah na rodilih in dojkah. Zdravilišča Krka predstavljajo tudi vodilni center za rehabilitacijo bolezni srca in bolezni ožilja - rehabilitacija po infarktu ali kapi. Krka zdravilišča so tudi vodilni center na področju rehabilitacije po poškodbah gibalnega sistema, rehabilitacije po športnih poškodbah, zdravljenje pljučnih bolezni, stanja po poškodbah in operativnih posegih na gibalnem aparatu. V zdraviliščih Krka so možni tudi preventivni pregledi za menedžerje.

Zdravilišče Krka - specialistične ambulante in sodobni diagnostični centri

Zdravilišča Krka so znana po svoji učinkovitosti, tako na področju zdravljenja bolezni in bolečin kot tudi na področju razstrupljanja telesa in hujšanja. Za to da je zdravilišče učinkovito in lahko pomaga svojim gostom, morajo zdravilišče odlikovati sodobna tehnologija, specialistične ambulante in sodobni diagnostični centri. Krka zdravilišča ne bi bila to kar so brez predanega osebja in vrhunskih specialistov, ki skrbijo za vaše boljše počutje.

Zdravilišča Krka - živeti zdravo življenje.

Terme Krka | Krka zdravilišče, zdravilišče Dolenjske Toplice, zdravilišče Šmarješke Toplice, zdravilišče Talaso Strunjan - povezave do naše spletne strani: