Medicinski wellnes center Vitarium - privoščite telesu obnovitveni počitek

Welness center Vitarium Šmarješke Toplice

Wellnes center Vitarium Spa&Clinique v Šmarjeških Toplicah je prvi mediko (medico) center v Sloveniji. Terme Šmarješke Toplice so del hčerinske družbe podjetja Terme Krka. Locirane so v idiličnem naravnem okolju, ki ima že samo po sebi zdravilni učinek. Wellness center Vitarium je namenjen vsem, ki potrebujejo počitek od hitrega življenja, namenjen je sprostitvi in ponovni osvoboditvi vašega telesa. Prvi medicinski wellness center v Sloveniji vam nudi različne programe za ponovno vzpostavitev ravnovesja v vašem telesu. Medicinski wellness center Vitarium vam omogoča posvetovanje s strokovnjaki, analizo vašega telesa in vas usmeri na pot do kvalitetnejšega in bolj zdravega življenja. Zdravilišča Term Krka so že dolgo sinonim za kvalitetno in profesionalno nego svojih gostov, medicinski wellness center Vitarium pa je le nadgradnja tega koncepta.

Wellness center Vitarium - razvajajte se!

Medicinski wellness center Spa&Clinique - medicinsko zastavljeni programi z dokazljivimi rezultati

Prvi medicinski wellness center v Sloveniji vam zagotavlja individualno zasnovane medicinsko zastavljene programe z dokazljivimi rezultati. Če se odločite za obisk medicinskega wellness centra v termah in hotelu Vitarium, boste od nas odšli z nasmehom. Vsi programi Vitariuma so medicinsko zastavljeni in preverjeni. Za nekatere programe našega wellness centra, kot sta hujšanje in razstrupljanje, je zaradi želenega učinka obvezno bivanje v hotelu Vitarium v Termah Šmarješke Toplice. Rezervirajte svoj paket bivanja v hotelu Vitarium s polnim penzionom.

Wellness center Vitarium - hujšanje, estetika, masaže in razstrupljevalni programi

Medicinski wellness center Vitarium vam po želji nudi tudi individualne programe wellnessa. Vsi programi v Vitariumu pa se izvajajo pod medicinskim nadzorom. Ko je pod vprašajem vaše zdravje in dobro počutje, si morate privoščiti najboljšo in najbolj kvalitetno nego - tovrstno nego vam zagotavlja wellness center in hotel Vitarium. Ne glede na to za katerega izmed programov wellness centra Vitarium se odločite, vam medicinski wellness center Vitarium zagotavlja boljše počutje in boljše življenje. V wellness centru Vitarium so vam na voljo naslednji programi:

  • Hujšanje: v wellness centru Vitarium se boste naučili pravih poti do vitkosti in njene ohranitve.
  • Razstrupljanje telesa: očistite vaše telo škodljivih snovi v termah in hotelu Vitarium
  • Estetika (novost v Vitariumu): ne pustite da vam prezgodnji znaki staranja grenijo življenje.
  • Masaže in beauty programi: dovolite, da vas Vitarium razvaja kot si zaslužite.
  • Enodnevni programi: nekaj ur samo za vas in vašega partnerja v wellness centru Vitarium lahko naredi čudeže.

Medicinski wellness center Vitarium. Počutite se bolje - razvajajte se.

Terme Krka d. d. | Medicinski wellness center Vitarium, hotel Vitarium - povezave do naše spletne strani: