Wellnes center Salia tik ob morju v zdravilišču Talaso Strunjan

Wellnes center Salia - Talaso terapevtski center

Wellness center Salia se nahaja v zaščitenem krajinskem parku, samo 200m od morja. V wellness centru Salia so vam na voljo tudi bazeni z morsko vodo, kar pomeni, da je gibanje v morski vodi mogoče skozi vse leto. Morska voda pospešuje razstrupljanje telesa, v pomoč pa je tudi pri hujšanju. Plaža v neposredni bližini hotelov Talaso Strunjan pa se že več let ponaša z priznanjem za ekološko neoporečnost.

Ena izmed odlik wellnes centra Salia je tudi talasoterapija. Talasoterapija daje poudarek zdravilni moči morja, morske vode in morskih alg. Zaradi neposredne bližine morja hotelom Talaso Strunjan je tovrstno zdravljenje še posebej učinkovito. Terapije z morskimi učinkovinami so dokazano uspešna pomoč pri zdravljenju motenj gibalnega sistema, revmatskih in nevroloških obolenj.

Privoščite si wellness kot ga še niste izkusili, wellness sredi zaščitenega krajinskega parka, v neposredni bližini morske vode - Wellness center Salia.

Wellnes center Salia - kjer oživi zdravilna moč morske vode in morskih alg

Morska voda, morsko blato, morske alge in sama posebnost morske klime - zdravilni učinki morja so znani že od antike. Te zdravilne učinke lahko občutite tudi vi, v wellness centru Salia v zdravilišču Talaso Strunjan. Talasoterapija, ki jo izvajamo v wellness centru Salia je učinkovita pri odpravljanju motenj gibalnega sistema, revmatskih in nevroloških obolenj. Talasoterapija je wellnes terapija, ki je odlična tudi za lepotne in sprostitvene namene. Pozitivni učinki morja in morske vode se z oddaljenostjo od morja zmanjšujejo. Hoteli Talaso Strunjan pa so v neposredni bližini morja v ekološko neoporečnem okolju, zato so zdravilni učinki zagotovljeni.

Na voljo pa so vam tudi raznolike masaže in savne (finska, turška, infrardeča, aroma in solna savna). Kar dodatno odlikuje wellness Salia so obloge iz morskega blata - fango, ki prekrvavijo, nahranijo in mineralizirajo celotno telo. Obloge telesa iz morskih alg pa so zelo učinkovite pri odpravljanju celulita.

Wellnes v Talaso Strunjan - različni programi za masaže

Wellness je namenjen temu, da izboljša vaše počutje, zato si pravega wellnesa ne moremo predstavljati brez masaže. Wellnes Salia vam nudi raznolike masaže, ki ustrezajo vašim željam:

  • ročne wellness masaže,
  • scen-tao wellness masaže,
  • posebne morske wellness masaže,
  • tuina wellness masaža,
  • solinarske wellness masaže,
  • refleksne wellness masaže,
  • wellness aromaterapija.

Za dodatno učinkovitost masaže pa lahko izberete oblogo za telo iz morskega blata ali oblogo za telo iz morskih alg. Obloga za telo iz morskih alg je zelo učinkovita pri odpravljanju celulita.

Težko je izbrati najboljše, lahko pa najdete tisto kar je v danem trenutku najboljše za vas - wellnes center Salia, Talaso Strunjan.

Terme Krka | Salia, wellnes, Talaso Strunjan, morske alge - povezave do naše spletne strani: