Wellness center Balnea - wellness v zdravilišču Dolenjske Toplice

Wellness center Balnea vam ponuja pestre programe sprostitve in razne športne aktivnosti, saj želimo, da ostanete vitalni, aktivni, družabni in sijoči od zdravja. Wellness center Balnea je del vrhunske ponudbe zdravilišča Dolenjske Toplice, kjer z veseljem poskrbimo za vas, saj v Termah Krka vedno stremimo k odličnosti.

Wellness center Balnea, veliko prostora vaše razvajanje

V Wellness centru Balnea smo za vas pripravili več programov, ki vam bodo pomagali ohranjati vaše telo v ravnovesju in dobri kondiciji ter vaš um ustvarjalen in poskočen. V programih Wellness centra Balnea se uspešno prepletata dolgoletna tradicija in najnovejša preizkušena znanja in metode. V zdravilišču Dolenjske Toplice vemo, kako pomembno je zdravje za vas, zato smo wellnessu Balnea namenili veliko prostora v našem kompleksu. Wellness center Balnea tako sestavlja več notranjih in zunanjih bazenov, v katerih lahko uživate v plavanju, ter svet savn in masaž, ki vas bodo poživile in okrepile. Nega obraza in telesa v wellness centru Balnea bo vaš videz ohranjala mladosten in poln žara.

Wellness center Balnea, sproščujoče masaže in savna

Vstopite v svet masaž v Wellness centru Balnea in se prepustite našim rokam, saj vam bo telo hvaležno. Vrhunske masaže bodo vašemu telesu pomagale odpraviti posledice vsakodnevnega stresa in pridobiti moči za nove izzive. V wellnessu Balnea lahko izbirate med klasičnimi masažami, aromaterapijo, refleksoterapijo ali tematskimi masažami - lomi-lomi, tibetanskimi, azijskimi, berberskimi, masažami z zeliščnimi snopki. V wellness Balnea si lahko privoščite finsko, turško in zeliščno savno, whirpool, potilno kopel, na izbiro pa je tudi nudistična terasa.

Wellness center Balnea, razvajanje za dva

V wellnessu Dolenjske toplice imamo pestro izbiro programov za pare, ki ponujajo razvajanje za dva in uživanje v prijetnem, intimnem vzdušju. Odpočijte si od napornega vsakdana in si privoščite razvajanje za dva v Wellness centru Balnea, saj bodo različne romantične kopeli z masažo okrepile vezi med vami in vašim partnerjem. Presenetite in razveselite torej svoje drage z razvajanjem za dva, ki ga ponuja Wellness center Balnea.

Izberite Wellness center Balnea, se sprostite in preprosto uživajte!

Terme Krka | Wellness center Balnea, wellness Balnea, masaže, razvajanje za dva - povezave do naše spletne strani: