Zdravilišče Šmarješke Toplice | Rehabilitacija za hitro okrevanje

Zdravilišče Šmarješke Toplice, ki je od Novega mesta oddaljeno dobrih 10 km, se nahaja v neposredni bližini gozda in travnikov. Čudovita lokacija, ugodna klima, kvalitetne storitve in prijazno osebje že vrsto let privabljajo na tisoče gostov iz Slovenije in tujine. Zdravilišče Šmarješke Toplice že dolgo velja za zdravstveni center, ki s svojim strokovnim pristopom in moderno tehnologijo uspešno skrbi za preventivo in rehabilitacijo bolnikov z različnimi boleznimi in poškodbami. Na voljo so vam sledeče rehabilitacije:

Individualni pristop zagotavlja, da je rehabilitacija prilagojena vsakemu bolniku posebej. Odlikuje nas tudi sodobna diagnostika, brez katere zdravljenje ne bi moglo biti tako uspešno. Na voljo so vam tudi menedžerski pregledi, ki preprečujejo bolezni srca in ožilja. Če imate katero od omenjenih težav, obiščite Zdravilišče Šmarješke Toplice. Za revmatična obolenja bomo poskrbeli v Dolenjskih Toplicah, prav tako pa vas vabimo v Zdravilišče Talaso Strunjan, kjer se nahajajo specialistične ambulante za različne bolezni. V Termah Krka nismo pozabili niti na ljubitelje golfa, saj vam je v bližini Hotela Grad Otočec na voljo atraktivno golf igrišče s kar 18 luknjami.

Zdravilišče Šmarješke Toplice | Rehabilitacija bolezni srca

Rehabilitacija bolezni srca je primerna za bolnike z angino pectoris, za tiste, ki so doživeli srčni infarkt, ter za osebe, operirane na srcu. Najprej vas pregleda specialist kardiolog, nato sledi obremenilno testiranje. Rehabilitacija traja štirinajst dni, dnevno pa ste vključeni v tri individualne terapije in dve skupinski. Ne predajte se bolezni srca. Obiščite Zdravilišče Šmarješke Toplice, kjer bomo poskrbeli za ustrezno rehabilitacijo.

Zdravilišče Šmarješke Toplice | Rehabilitacija bolezni ožilja

Nudimo vam kvalitetno rehabilitacijo bolezni ožilja. Ker so bolezni ožilja zelo nevarne, vam svetujemo, da v primeru težav čim prej obiščete Zdravilišče Šmarješke Toplice. Napredna presoterapija zmanjša bolečine, hkrati pa poveča pretok limfe in odvajanje strupov iz telesa. Rehabilitacija je opravljena v dveh tednih, na dan pa imate tri individualne in eno skupinsko terapijo.

Zdravilišče Šmarješke Toplice | Rehabilitacija po možganski kapi

Rehabilitacija po možganski kapi je zelo dolgotrajen in zahteven proces. Ključno je, da do rehabilitacije po možganski kapi pride čim hitreje. V našem zdravstvenem centru so zaposleni izkušeni terapevti, ki znajo poskrbeti tudi za takšne bolnike. Za ponovno učenje funkcionalnih aktivnosti sta se kot zelo uspešni izkazali PNF fizioterapevtska tehnika ter šola hoje.

Zdravilišče Šmarješke Toplice | Rehabilitacija športne poškodbe

V našem zdravilišču vam nudimo tudi rehabilitacijo športnih poškodb, ki poteka pod individualnim vodstvom specialista fizikalne medicine. Zagotavljamo vam, da bodo v štirinajstih dneh vaši sklepi postali precej gibljivejši, pridobili pa boste tudi na mišični masi. Za hitro in uspešno rehabilitacijo športne poškodbe obiščite Zdravilišče Šmarješke Toplice.

Terme Krka | Zdravilišče Šmarješke Toplice | Rehabilitacija po možganski kapi, bolezni srca, bolezni ožilja in športne poškodbe- povezave do naše spletne strani: