Razstrupljanje telesa in čiščenje telesa s postom za zdravje

Razstrupljanje telesa, ki izboljša energetsko ravnovesje vašega telesa

Razstrupljanje telesa se začne s pravo prehrano. S pravo prehrano se prične proces čiščenja telesa in izboljšave energetskega ravnovesja v vašem organizmu. Osnova razstrupljanja je ti. post za zdravje, ki lahko vsebuje post s sokovi (sveže stisnjenimi sadnimi in zelenjavnimi sokovi) ali post za zdravje pri katerem gre za postenje z juhami. V času izvajanja programa razstrupljanja v wellnes centru Vitarium sodelujete s strokovnjakom za prehrano, ki vas vodi skozi proces čiščenja telesa in z osebnim trenerjem, ki vam pomaga tudi pri hujšanju. Priprava na post za zdravje se lahko začne že pri vas doma, s postom s sokovi ali le s spremembo prehrane, 4 do 5 dni preden se začne razstrupljanje telesa v Vitariumu.

Za izvedbo programa razstrupljanja je nujno bivanje v Šmarjeških Toplicah. Rezervirajte svoj paket bivanja in čiščenja telesa pravočasno.

Razstrupljanje telesa - programi razstrupljanja

Razstrupljanje telesa pospešuje izločanje zdravju škodljivih substanc iz telesa in izboljša njegovo energijsko ravnovesje. Zdravilšče Šmarješke Toplice skupine Terme Krka vam nudi dva edinstvena programa čiščenja telesa:

  • Mini Vita Detox je program razstrupljanja, ki temelji na prehranskem razstrupljanju s postom za zdravje. Post za zdravje vključuje postno prehrano s sveže stisnjenimi sokovi (post s sokovi) ali post s sirotko oziroma post z juhami. Procesu čiščenja telesa pa je prilagojena tudi telesna aktivnost in sklop novih tretmajev za razstrupljanje. Program razstrupljanja telesa Mini Vita Detox vodita osebni trener in vaš osebni strokovnjak za prehrano, ki skrbi za uravnoteženost in primernost vašega posta za zdravje.

  • Vita Detox je edinstven program razstrupljanja in čiščenja telesa, ki pospešuje izločanje zdravju škodljivih substanc in izboljša energijsko ravnovesje vašega organizma. Temelji na prehranskem razstrupljanju telesa s postom za zdravje (npr. post s sokovi) in prilagojeni telesni aktivnosti, ki pospešuje proces razstrupljanja telesa. V času izvajanja čiščenja telesa sodelujete z osebnim trenerjem in strokovnjakom za prehrano (izvedba posta za zdravje). Zagotavlja vam tudi dodatno sprostitev in nego (termalna kopel za razstrupljanje).

Razstrupljanje telesa - osebno svetovanje in prehrana za čiščenje telesa

Razstrupljanje telesa je proces, ki mora postati stalnica v vašem življenju. Da bi čiščenje telesa lahko izvajali tudi doma, so vam na voljo naši strokovnjaki, ki vam bodo dali veliko koristnih nasvetov za bolj uravnoteženo življenje. Od načinov razstrupljanja do priprave primerne prehrane za post za zdravje in primernih sokov za post s sokovi.

Privoščite telesu obnovitveni počitek!

Terme Krka | Razstrupljanje telesa, čiščenje telesa, post za zdravje - povezave do naše spletne strani: