Menedžerski pregledi | Poskrbite za svoje zdravje

Zdravilišče Šmarješke toplice in zdravilišče Talaso Strunjan sta izredno priljubljena centra Term Krka, kjer so vam na voljo tudi menedžerski pregledi. Menedžerski pregledi so celoviti preventivni pregledi, ki služijo zgodnjemu odkrivanju bolezni srca in ožilja. Namenjeni so predvsem ljudem na vodilnih položajih podjetij, ki jim stresen način življenja lahko poruši ravnovesje v telesu. Zdravilišče Talaso Strunjan in zdravilišče Šmarješke Toplice razpolagata z najsodobnejšimi diagnostičnimi napravami in usposobljenim zdravstvenim osebjem. Opravimo vam EKG preiskavo srca, spirometrijo, ultrazvok srca, ultrazvok trebušne votline in laboratorijske preiskave, prav tako tudi obremenilni test. Poskrbite za svoje zdravje in nas obiščite v enem izmed zdraviliških centrov.

Menedžerski pregledi priporočljivi za menedžerje v srednjih letih

Hiter tempo življenja, pogoste stresne situacije, nepravilna prehrana, premalo gibanja - vse to povzroča razvoj bolezni, kar še posebej pride do izraza pri menedžerjih, starejših od 40 let. Priporočamo, da zaposleni na vodilnih položajih obiščejo zdravilišče Šmarješke Toplice ali zdravilišče Talaso Strunjan na vsaka tri leta, kjer vas bomo celostno pregledali in glede na izvide ustrezno ukrepali. Vrhunski specialisti ter najsodobnejša tehnologija za diagnostiko in zdravljenje nam omogočajo, da so menedžerski pregledi opravljeni hitro, zanesljivo ter natančno in kot taki poskrbijo za ustrezno preventivo.

Menedžerski pregledi temeljijo na celostnosti in strokovnosti

Verjamemo, da je za kvalitetni menedžerski pregled potreben individualni in celostni pristop. Vsak preiskovanec je obravnavan posebej, pregledajo pa ga različni specialisti. Menedžerski pregledi vključujejo:

  • Pregled pri kardiologu
  • Meritve za izračun indeksa telesne mase
  • EKG preiskavo srca in spirometrijo
  • Obremenitveno testiranje srčno žilnega sistema
  • Ultrazvok srca in ultrazvok trebušne votline
  • Laboratorijske preiskave
  • Specialistični izvid in svetovanje

Zaradi nezdravega načina življenja imajo menedžerji pogosto povišan krvni tlak, zvišano raven holesterola v krvi, preveliko telesno težo in moteno toleranco za krvni sladkor, kar lahko pripelje do mnogih bolezni. Za zgodnje odkrivanje bolezni oz. za njihovo preprečevanje so vam na voljo menedžerski pregledi. Ne bodite preveč samozavestni glede svojega zdravja in nas obiščite v zdravilišču Talaso Strunjan ali v zdravilišču Šmarješke Toplice. Opravili bomo ultrazvok srca, ultrazvok trebušne votline in vse ostale preventivne preglede, ki vam bodo dali realno sliko o vašem zdravju. V naših zdraviliških centrih znamo poskrbeti tudi za revmatična obolenja, zato ste vabljeni vsi, ki imate težave z revmo.

V Termah Krka na prvo mesto postavljamo zadovoljstvo naših gostov

Zdravilišče Šmarješke Toplice in Zdravilišče Talaso Strunjan sta centra, kjer so vam na voljo menedžerski pregledi. Ker pa vemo, da se menedžerji radi tudi zabavate, smo vam blizu Hotela Grad Otočec postavili najlepše golf igrišče v Sloveniji. Ni pomembno, ali ste šele začetnik ali profesionalec, saj je igrišče dovolj veliko in primerno za vse. Obiščite nas in v miru odigrajte igro golfa.

Terme Krka | Menedžerski pregledi | Opravite ultrazvok srca in ultrazvok trebušne votline - Zdravilišče Šmarješke Toplice, Zdravilišče Talaso Strunjan - povezave do naše spletne strani: