Hujšanje z dokazano učinkovitim programom hujšanja v Vitariumu

Hujšanje je ob pravilni izvedbi in nadzoru lahko tudi zdravo hujšanje

Hujšanje s sodobnimi in varnimi metodami vam je na voljo v wellnes centru Vitarium. Hujšanje je proces, ki zahteva trud in določen čas, naša naloga pa je, da vam pri tem procesu pomagamo. Pomagamo vam s posebej za vas prirejenim programom hujšanja in vam s tem zagotovimo, da bo vaše hujšanje tudi zdravo hujšanje. Hujšanje ne sme prizadeti vašega organizma - zdravo hujšanje mora prispevati k ponovni osvoboditvi vašega pravega jaza. Vitarium vam nudi tudi možnost individualnega hujšanja, pri katerem se posvetimo samo vam in vašemu programu hujšanja. Naši programi hujšanja pod zdravniškim nadzorom so dokazano učinkoviti in prijazni vašemu telesu in počutju. Programi hujšanja pod zdravniškim nadzorom so vam na voljo v treh različicah:

  • program hujšanja pod zdravniškim nadzorom Medico Slim Fit,
  • program hujšanja pod zdravniškim nadzorom Slim Fit,
  • program hujšanja pod zdravstvenim nadzorom Mini Slim Fit.

Za izvedbo programa hujšanja je obvezno bivanje v zdravilišču Šmarješke Toplice. Rezervirajte svoj paket bivanja in hujšanja!

Program hujšanja in sama izvedba hujšanja

Zdravo hujšanje in razstrupljanje telesa sta začetek novega načina življenja. Program hujšanja, ki vam je na voljo pri nas vam zagotavlja porabo maščobnih zalog, učvrstitev ohlapnih delov telesa ter polepšanje obraza in telesa z biokibernetsko stimulacijo. Za izvedbo programa hujšanja pod zdravniškim nadzorom je obvezna nastanitev v Šmarjeških Toplicah, saj vam le tako lahko zagotovimo učinkovito in zdravo hujšanje. Sam program hujšanja prilagodimo vsakemu posamezniku. Po temeljitem pregledu vam priporočimo izbrani program hujšanja, ki najbolj ustreza vašim potrebam po zdravem hujšanju. Program hujšanja traja 5 ali 7 dni odvisno od izbranega načina hujšanja.

Hujšanje pod zdravniškim nadzorom - sodobne in varne metode hujšanja

Hujšanje je tematika s katero se sodobna družba čedalje bolj ukvarja. Da bi vam pomagali in vam nudili zdravo hujšanje smo za vas pripravili tri programe hujšanja:

  • Slim Fit je medicinsko osnovan program hujšanja, ki vsebuje sodobne in varne metode »kurjenja« maščobnih oblog. Program hujšanja Slim Fit vsebuje tudi čvrstitev in lifting težavnih delov telesa, vzpodbujanje gibljivosti, elastičnosti in regeneracije tkiva.
  • Medico Slim Fit je intenzivni program hujšanja pod zdravniškim nadzorom. Pred hujšanjem je obvezen tudi obisk pri kardiologu.
  • Mini Slim Fit pa je prav tako strokovno pripravljen 5-dnevni program hujšanja in pridobivanja znanja, ki vrača vitkost in energijo.

Hujšanje pod zdravniškim nadzorom v Vitariumu - naučite se pravih poti do vitkosti.

Terme Krka | Hujšanje, program hujšanja, hujšanje pod zdravniškim nadzorom - povezave do naše spletne strani: