Golf igrišče Otočec | Najboljše golf igrišče v Sloveniji

Ne veste katero igrišče za golf v Sloveniji bi izbrali? Čudoviti Hotel Grad Otočec ima v neposredni bližini golf igrišče Grad Otočec, ki postaja vedno bolj in bolj priljubljeno med domačimi in tujimi ljubitelji golfa. Igrišče je bilo zgrajeno v letih 2005 in 2006. V tem obdobju je imel Golf Otočec postavljenih 9 igralnih površin oz. 9 lukenj, od junija 2009 pa ima igrišče urejenih 18 igralnih površin, oziroma 18 lukenj. Golf igrišče Grad Otočec je zasnoval arhitekt Howard Swan, ki je dejal, da skoraj ni golf igrišča, ki bi nudilo bolj vznemirljivo izkušnjo, kot jo nudi prav igrišče v Otočcu. Vabimo vas v Hotel Grad Otočec s petimi zvezdicami, kjer ne smete pozabiti na igranje golfa, igrišče sodi v sam vrh po priljubljenosti v Sloveniji.

Golf igrišče Otočec je primereno tako za profesionalce kot za popolne začetnike

Ste že dolgo ljubiteljgolfa in iščete zahtevne igralne površine? Ali pa morda golfa sploh še nikoli niste igrali, vendar imate veliko željo poizkusiti? Ni problema, igrišče Golf Otočec je primerno tako za izkušene mojstre kot tudi za popolne začetnike. Naše vadbišče sestavljajo poligon za vadbo kratke igre, za vadbo kratkih in dolgih udarcev, vadbena zelenica in zelenica s peščeno oviro. Za začetnike igranja golfa poskrbijo profesionalni učitelji P.G.A., ki so že mnogim pomagali na poti do uspešne golf kariere. Hotel Grad Otočec na otočku ob reki Krki vas pričakuje - obiščite nas in se preizkusite na igrišču za golf Otočec.

Golf Grad Otočec | Oglejte si Golf Otočec cenik

Igrišče za golf Otočec je dostopno vsak dan v tednu, igrate lahko tudi med prazniki. Celoten cenik je dostopen na uradni strani Terme Krka, tu pa vam prikazujemo le osnovne cene uporabe golf igrišča.

Golf igrišče Otočec cenik:

  • Igralna karta za 18 polj (od ponedeljka do petka) 45 €
  • Igralna karta za 18 polj (sobota, nedelja, prazniki) 50 €
  • Igralna karta za 9 polj (od ponedeljka do petka) 25 €
  • Igralna karta za 9 polj (sobota, nedelja, prazniki) 30 €

Če vas zanimajo tudi ostale cene, kot so izposoja palice, vozička, električnega avtomobila in podobno, vas prosimo, da si oglate Golf Otočec cenik na spletni strani Term Krka. Če ste član kluba Golf Otočec ali gost Hotela Grad Otočec, lahko koristite kar 20 % popust. Ne izpustite priložnosti in obiščite atraktivno zasnovano igrišče za golf Otočec.

Hotel Grad Otočec za sprostitev in Zdravilišče Talaso Strunjan za zdravljenje

Luksuzni Hotel Grad Otočec poskrbi za razvajanje v naravi, kulinariki in športnih aktivnostih. Ob reki Krki se nahaja golf igrišče Otočec, ki je s 75 ha površine eno največjih igrišč v Sloveniji. Za ugodje, udobje in učinkovito zdravljenje pa obiščite Zdravilišče Talaso Strunjan, kjer naše osebje poskrbi, da rehabilitacija poteka hitro in učinkovito. Uspešno zdravimo revmatična obolenja, pljučne bolezni in različne poškodbe. Na voljo so vam tudi menedžerski pregledi, kjer opravimo preiskave celotnega telesa. Poskrbite za svoje zdravje in se obenem sprostite. Terme Krka - razvajanje, o kakršnem ste do sedaj le sanjali.

Terme Krka | Obiščite naše golf igrišče z 18 luknjami Otočec, Hotel Grad Otočec, ugoden cenik za igranje golfa, povezave do naše spletne strani: