Pošlji povpraševanje

Terme Krka sestavljajo znane slovenske terme: Terme Dolenjske Toplice, Terme Šmarješke Toplice in Terme Talaso Strunjan

Terme Krka


Terme Krka je eno izmed vodilnih turističnih podjetij v Sloveniji, smo del skupine Krka, ki slovi po svojem odličnem delu in skrbi za zdravje. Pod eno streho smo združili znane slovenske terme:

Terme Krka, slovenske terme z vrhunskimi storitvami in osebnim pristopom

Terme Krka je zdraviliško podjetje z dolgo tradicijo. Za vaše dobro počutje in vaše zdravje v Termah Krka zaposlujemo vrsto vrhunskih strokovnjakov. V Termah Krka vemo, kako pomembni so gostje, zato bomo osebno pristopili do vas in poskrbeli, da se vaše želje uresničijo. Terme Dolenjske Toplice, Terme Šmarješke Toplice in Terme Talaso Strunjan vam ponujajo vrsto dejavnosti, kjer boste lahko sprostili svoje telo in duha.

Terme Krka, aktivne počitnice ali sprostitev - pri nas dobite vse

Terme Krka ponujajo celovito ponudbo za počitnice na edinstvenih lokacijah, ki se jim ne boste mogli upreti. Terme Krka vam v Termah Dolenjske Toplice, Termah Šmarješke Toplice in Termah Talaso v Strunjanu nudijo vrhunsko kakovost na področju gostinstva, športa, rekreacije, sprostitve in ostalih počitniških dejavnosti. V Termah Krka so vam na voljo programi tako za aktivno preživljanje vašega dopusta (npr. Golf Otočec...) kot sproščujoče uživanje, razvajanje (Wellness center Balnea...). Terme Krka vam s svojimi kakovostnimi programi tako pomaga, da si povrnete moči, odpočijete od vsakodnevnega hitrega tempa življenja in ste spet pripravljeni, da se spoprimete z izzivi v domačem in poklicnem okolju.

Terme Krka - specialisti za zdravje

Kompleksi Term Krka: Terme Dolenjske Toplice, Terme Šmarješke Toplice in Talaso Strunjan imajo imenitne naravne danosti, ki jih uspešno uporabljamo, da vam pomagamo do povrnitve zdravja. V zdravilišču Dolenjske Toplice in zdravilišču Šmarješke Toplice boste uživali v potrjeno zdravilni termalni vodi, blagodejni vpliv morja in morskega zraka, ki je že dolgo znan, pa vam bo pomagal v Talaso Strunjan. Terme Krka ima odlične programe zdravljenja, tudi s 24-urnim zdravstvenim varstvom, zdravniki specialisti pa izvajajo preventivne preglede in programe. V Termah Šmarješke Toplice in Termah Dolenjske Toplice sta ekipi visoko usposobljenih fizioterapevtov, ki vam bodo z vrsto najsodobnejših, preizkušenih terapij pomagali, da boste po poškodbi ali operaciji spet pridobili in izboljšali svoje sposobnosti.

Izberite Terme Krka za poslovna srečanja, poroke in slavja

Slovenske terme: Terme Dolenjske Toplice, Terme Šmarješke Toplice in Terme Talaso Strunjan so odlična izbira za poslovna srečanja. Terme Krka vam zagotavljajo spoščujoč ambient in vrhunsko postrežbo, ki vam bo pomagala narediti vtis na vaše bodoče stranke ali partnerje. Odločite se za Golf Otočec in ne bo vam žal. Terme Šmarješke Toplice, Talaso Strunjan in Grad Otočec so zaradi svoje lokacije v idiličnem okolju priljubljena izbira za razna slavja in poroke, ki jih vrhunsko organizira naše osebje.

Terme Krka | Terme Dolenjske Toplice, Terme Šmarješke Toplice in Terme Talaso Strunjan - povezave do naše spletne strani:

Pošlji povpraševanje