Screen senčila ali screen roloji za ravno prav svetlobe v vašem domu


Screen senčila oz. screen roloji podjetja Tehrol so sodobna in učinkovita izolativna zaščita pred premočnim soncem. Poleti screen rolo dokazano zniža temperaturo tudi do 10ËšC! Senčila screen so narejena iz posebne mrežaste tkanine, ki je narejena iz steklenih vlaken. Poleg senčenja in znižanja notranje temperature imajo senčila screen še dodatne prednosti, ki so:

  • Odpornost proti vremenskim vplivom (najsibo močan veter, hud naliv ali toča - zunanja senčila screen vas ne bojo pustila na cedilu).
  • Ognjevarnost (zunanji in notranji roloji screen so narejeni iz negorljivega materiala za večjo varnost).
  • Prosojnost mrežastega materiala, ki omogoča nezastrt pogled skozi okna.
  • Mrežasta tkanina ne prepušča UV žarkov.
  • Na voljo so različne gostote tkanja in barve.
  • Barva screen senčila je tudi obstojna.
  • Screen roloji za okna lahko služijo tudi kot okenski komarniki!

Screen senčila - notranja ali zunanja namestitev


Screen senčila skorajda nimajo omejitev namestitve. Zaradi različnih načinov montaže in velike izbire barv se zelo dobro zlijejo s prostorom. Screen roloji so lahko nameščeni na notranjo ali zunanjo stran okna. Največji izolativni učinek dosežemo, če so rolo senčila screen nameščena na zunanjo stran okna, saj s tem preprečimo segrevanje stekla in posledično notranjosti.

Senčila screen in upravljanje z njimi


Screen roloji so zelo priročni in enostavni za uporabo. Senčila screen lahko spuščamo in dvigujemo ročno (kot notranji roloji ali pa kot notranje žaluzije), lahko pa vgradimo tudi motorni pogon in tako avtomatiziramo nastavitev s pomočjo daljinskega upravljanja.

Screen senčila oz. screen roloji pa niso edini produkt, ki ga nudi podjetje Tehrol


V ponudbi podjetja Tehrol so še:

Obiščite uradno stran podjetja Tehrol in se prepričajte v kakovostno ponudbo, svetovanje in montažo screen senčila in/ali ostalih izdelkov.