Plise zavese - malo drugačne zavese za vaš dom


Plise zavese ali tudi plise senčila so nagubane zavese, ki se vgradijo na krilo okenskega okvirja. Prednost takšne namestitve plise zavese je v tem, da se lahko okno nemoteno odpira in zapira. Ker so plise zavese vodene s stranskimi vodili, ni bojazni, da bi ob vetru ali nagibu okna začel plapolati. Ker se plise zavese oknu dobro prilegajo, s tem omogočajo določeno mero toplotne izolacije, toda manjšo kot zunanje ali notranje rolete. Blago za plise dekorativne zavese je na voljo v veliki količini barv in vzorcev ter tkanin, s katerimi lahko tudi zatemnimo prostor. Čeprav se cena plise dekorativne zavese spreminja glede na velikost in namestitev, nam pošljite povpraševanje za okviren cenik! Plise zavese so posebej primerne za okna nepravilnih oblik. Plise nagubane zavese vas zašitijo pred premočnim soncem, v kombinaciji s komarniki za okna pa se zaščitite tudi proti mrčesu!

Zavese po meri - notranja senčila po vaši izbiri


Zavese po meri so idealna izbira za vse, ki imajo okna izvenstandardnih velikosti ali nepravilnih oblik. Zavese po meri so lahko plise zavese, lamelne in panelne zavese oz. notranja senčila na sploh, ki jih prilagodimo meram vaših oken. Tudi za strešna okna!

Dekorativne zavese - velika izbira barv, vzorcev in tkanin


Dekorativne zavese poživijo vsak dom. Izbirate lahko med veliko barvami in tkanji, na voljo pa so tudi zatemnitvene dekorativne zavese. Cenik vam pošljemo na vaš email naslov po predhodnem povpraševanju, zato ne odlašajte in si privoščite spremembo vašega doma!

Notranja senčila - rolo zavese


Notranja rolo senčila so lahko screen senčila, sonro rolete, laparo rolo ali eclisse senčila. Eclisse notranji roloji so sestavljeni iz dveh plasti črtastega platna, ki omogočata prosojno senčenje ali zatemnitev. Laparo notranja senčila pa se pritrdijo na okensko krilo in so vodeni v stranskih vodilih, kar omogoča, da rolo zavese ne plapolajo v vetru.

Zavese in roloji pa niso edini produkt, ki ga nudi podjetje Tehrol


V ponudbi senčil vseh vrst so še: