Rabljeni viličarji

Tehnodiesel je eno najuspešnejših podjetij na področju prodaje in oddaje viličarjev v Sloveniji. Prodajamo viličarje različnih blagovnih znamk, kot so OM viličarji, FH Faresin nakladači, Viličarji Mariotti, Fiora itd. Vsi pa so inovativni, tehnično dovršeni in zanesljivi. Ker je povpraševanje tudi po rabljenih viličarjih vedno večje, v naši ponudbi najdete tudi te.

Viličar je ena pomembnejših investicij številnih podjetij. So namreč učinkovita metoda skladiščenja, saj omogočajo premikanje palet, težkih več ton. Pri tem prihranite čas, vaši delavci pa svoje delo opravljajo varno. Odločite se za nakup novega ali rabljenega viličarja ali pa za začetek preizkusite najem.

Tako novi kot rabljeni viličarji potrebujejo zanesljiv servis in zagotovljene rezervne dele. Naši serviserji se redno izobražujejo in usposabljajo, zato vam lahko zagotovimo kakovostno servisno storitev in profesionalen odnos do kupca.

Prodaja rabljenih vilicarjev znamke LindeNaprodaj tudi rabljeni vlečni vozičkiprodaja dobro ohranjenih rabljenih viličarjevProdaja rabljenih viličarjev Mitsubishi

Rabljeni viličarji cenejši

Prodaja rabljenih viličarjev se je v zadnjih letih precej povečala, saj so v primerjavi z novimi bistveno cenejši. Kljub temu, da je prednost novih v tem, da so neobrabljeni, imajo daljšo življensko dobo in garacijo, pa vam zagotavljamo, da so tudi naši rabljeni viličarji zanesljivi. Vedno jih temeljito preverimo in predelamo tako, da delujejo kot novi.

V primeru, da ste že lastnik viličarja in se vam je ta pokvaril ali pa je postal enostavno nevozen, lahko pri nas najamete nadomestnega na električni, dizelski ali plinski pogon.

O ugodni ceni in ostalih informacijah se prepričajte na naši spletni strani. Vabljeni!