Ravna streha - dovršena izvedba v skladu u najnovejšo tehnologijo

ravne strehe detajliVse več ljudi se odloča za ravno streho na svoji hiši. Že dolgo ravna streha ni več rezervirana samo za velike hale ali dvorane, saj najnovejša tehnologija in strokovno znanje, ki ga premoremo v podjetju ILD Slovenija, omogoča, da izdelamo kvalitetne, funkcionalne in zanesljive ravne strehe z neštetimi detajli. Na področju krovstva ravnih streh, polaganja strešnih kritin in vzdrževalnih del na strehah imamo dolgoletne izkušnje. Zavedamo se, da je streha bistven element hiše, ki ne le, da hišo ščiti pred neugodnimi vremenskimi vplivi, hišo tudi estetsko polepša. Če si želite ravno streho na hiši, potem smo mi pravi naslov za vas. Konstrukcija ravne strehe je zasnovana tako, da jo lahko izredno dobro izkoristimo, saj lahko na njej preživljamo prosti čas ali pa celo pridelujemo zelenjavo. Vse je odvisno od vaših želja. Zaupajte nam gradnjo vaše nove ravne strehe, mi pa bomo poskrbeli za vse detajle izdelave ravne strehe.

Kakšna mora biti sestava ravne strehe?

Sestava ravne strehe je večslojna. Sloji se razlikujejo glede na namembnost strehe. Osnovna sestava ravne strehe je sestavljena iz naslednjih plasti, ki si sledijo od dna do vrha: nosilna armiranobetonska konstrukcija, naklonski beton, parna zapora, toplotna izolacija, dvoslojna hidroizolacija, zaščita hidroizolacije. Če želite, da bo vaša ravna streha zanesljiva in uporabna, mora biti izvedena kar se da kvalitetno. Prav pri ravnih strehah je namreč kritično, če pride do preboja in zamakanja.

ravne strehe ravna streha na hiši

Poskrbeli bomo za najmanjše detajle pri izdelavi ravne strehe za vašo hišo

Za konstrukcijo ravne strehe izberite izvajalca, ki bo poskrbel tudi za najmanjše detajle pri izdelavi. Za optimalno funkcionalnost strehe je potrebno redno vzdrževanje ravne strehe, ki ga je potrebno opraviti vsaj dvakrat letno. Za še boljšo zaščito vaše ravne strehe na hiši vam v podjetju ILD Slovenija priporočamo zaščito ravnih streh: merilno mrežo PROTECTSYS, ki vam omogoča nadzor nad morebitnim zamakanjem. Le z rednim vzdrževanjem ravne strehe in primerno zaščito bo vaša ravna streha ostala v dobri kondiciji.