Izvedba ravne strehe: gradnja, obnova in izvedba pohodne ravne strehe na hiši

Izvedba ravne strehe je zelo zahtevna naloga, pravzaprav je to eden izmed večjih izzivov, s katerim se srečujejo izvajalci. Izredno pomembno je, da je izvedba ravne strehe kvalitetna, kajti ravno pri ravnih strehah je najbolj kritično, če pride do preboja in posledično do zamakanja. Ravna streha na hiši je izredno priljubljena pri investitorjih. Mnogi se odločajo za ravne strehe iz različnih razlogov, predvsem zaradi sodobnega videza. Eden od razlogov je tudi ekološka osveščenost, saj ravna streha ponuja tudi možnost ozelenitve, kar je prijetna osvežitev predvsem v urbanih naseljih. Ravna streha na hiši ponuja tudi veliko bivalno okolje, pripomore k nižjim stroškom ogrevanja in še bi lahko naštevali. Njena izvedba mora biti dobro premišljena in načrtovana, da lahko zadosti strogim kriterijem gradnje ravne strehe. Ne glede na to, ali vas zanima obnova ravne strehe ali gradnja nove, nam lahko zaupate. Smo zanesljiv partner pri izvedbi vaše pohodne ravne strehe ali nepohodne različice.

Gradnja ravne strehe - pohodna ali nepohodna varianta

Izvedba ravne strehe je lahko v pohodni ali nepohodni različici. Za izvedbo oziroma gradnjo ravne strehe izberite profesionalce, saj lahko pri gradnji že najmanjša napaka povzroči veliko nevšečnosti. Le profesionalni izvajalec bo izvedel primerno hidroizolacijo in toplotno izolacijo, poskrbel bo tudi za najmanjši detajl. Ker je naklon ravne strehe izredno majhen, na njej lahko ostanejo tudi zelo majhne količine vode še dolgo po tem, ko ni več padavin. Pri tem igra ključno vlogo hidroizolacija. Izvedba ravnih streh je zato še posebej velik izziv. Pomemben je tudi zaključek strehe, bistvenega pomena pa jevzdrževanje, ki ga je načeloma potrebno opraviti vsaj dvakrat letno. Treba je očistiti odtoke in celo streho in izvedbo ravnih streh pregledati v skladu z navodili proizvajalca materialov.

izvedba pohodne ravne streheravna streha na hiši

Obnova ravne strehe je ravno rako zahteven projekt

Ponujamo vam tudi obnovo ravne strehe, ki je prav tako zahteven projekt, saj se je pri tem delu potrebno prilagoditi obstoječemu stanju in delovati preudarno. V našem podjetju se neprestano trudimo, da je naša dejavnost kakovostna, zato se zaposleni stalnoizobražujejo in usposabljajo ter pridobivajo ustrezna potrdila in licence. Plod teh je zato vselejpomembno seznanjanje z novostmi, da so vsa dela opravljena kvalitetno.

Kaj je pomembno pri ravnih strehah?

Izredno pomembno je vzdrževanje in redno preverjanje vodotesnosti. Ravna streha na hiši je v sodobni arhitekturi postala nepogrešljiva, kljub temu da predstavlja prav posebno gradbeno-fizikalno področje, ki zahteva od izvajalca del in konstruktorja precej znanja.Izvedba ravne streheje odvisna od tega, ali ravna streha stoji nad stanovanjskim ali poslovnim prostorom ali pa je samo nadstrešnica. V prvem primeru je treba veliko pozornosti nameniti toplotni in hidroizolaciji, v drugem primeru pa toplotna izolacija ni potrebna. Da bi se izognili zamakanju vam ponujamo ugodno, zanesljivo in trajno rešitev za preverjanje vodotesnosti ravnih streh. S postopkom EFVM in ProtectSysje mogoče poškodovana mesta odkriti, še preden pride do nevarnega vdora tekočin. Oba sistema sta zelo pomembna tako pri dokončanju novogradenj kot pri učinkovitisanaciji zamakanj.

VAM RAVNA STREHA PUŠČA?

Zakaj se odločiti za izvedbo ravne strehe pri nas?

Ravna streha je izredno priljubljena in prinaša veliko prednosti. Med različnimi ponudniki pa je potrebno izbrati takšnega, ki bo svoje delo opravil brez napak. Naše podjetje je znano po tem, da prevzame visoke gradnje višjih zahtevnosti, ne glede na to, ali gre za individualne objekte ali pa za javne objekte. Vsi projekti zahtevajo visoka merila v smislu pristopa, priprave, koordinacije, pravil na gradbišču itd. Za nami je veliko število uspešno zaključenih projektov izvedbe ravnih streh, tako na zasebnih kot tudi javnih in kulturno zgodovinskih objektih. Dolga kilometrina, ogromno pridobljenega znanja in izkušenj ter številne reference - vse to je zagotovilo, da bo gradnja ravne strehe na vašem domu izvedena popolno in brez napak.