Krovstvo, tesarstvo in kleparstvo - nepogrešljive dejavnosti pri gradnji strehe

Krovstvo, tesarstvo in kleparstvo so dela, ki ga obvladajo krovci podjetja Streha Kuhar d.o.o. Smo podjetje z dolgoletno tradicijo in bogatimi izkušnjami na področju krovstva, polaganja strešnih kritin in vzdrževanju ostrešij.

Naši krovci se ponašajo z bogatimi izkušnjami

Kuhar krovstvo ravnih strehKrovstvo in krovska dela so zelo pomembna, saj streha ne le kljubuje vremenu in pred vremenskimi pojavi ščititi celoten objekt, pač pa ga mora tudi vizualno dopolnjevati. Zagotavljamo vam, da krovci in kleparji podjetja Streha Kuhar d.o.o. sledijo najvišjemu kriteriju kakovosti. Nudimo vam strokovno izvedbo, pa tudi svetovanje pri izbire najustreznejše strehe za vaš objekt. Obrnite se na nas, ko potrebujete pomoč pri vgradnji strešnih oken, polaganju kritine, sanacijo ostrešja ali krovstvo ravne strehe. Detajli, pa so tisti, ki največ povedo o našem kvalitetnem delu. Za vašo ravno streho lahko izdelamo lesena tla, ali pa strešno površino pozelenimo in jo spremenimo v vašo zavidanja vredno osebno oazo. Prav tako pa skrbimo tudi za preventivno vzdrževanje vaše strehe, kar pomeni, da odkrivamo morebitne povzročitelje poškodb in jih saniramo še predno se poškodba dejansko pojavi. S takšno preciznostjo se lotevamo vseh del, da ste kar najbolj zadovoljni z nami.

VEČ NA ILD-GROUP.SI

Krovstvo ravne strehe - zaupajte podjetju Streha Kuhar

Smo izkušeni mojstri in strokovnjaki na področju krovstva in krovskih del. Izvedba še tako zahtevne strehe, tudi krovstvo ravne strehe, ki sodi med najzahtevnejše, za nas ni problem. Posebno, če gre za krovstvo ravne strehe, smo pravi naslov za vas, saj je delo izredno zahtevno, potrebne so izkušnje in znanje, ki pa ga naši krovci zagotovo premorejo. Ponašamo se z zahtevnimi gradnjami in takšno je tudi krovstvo ravne strehe. Cena naših storitev vas bo pozitivno presenetila, saj zanjo kar največ - najboljše materiale in strokovno izvedbo. Naši krovci so del vrhunsko usposobljene ekipe, zato so dejavnosti našega podjetja izvedene optimalno in kakovostno, vaša streha pa bo vedno v varnih rokah.