Kritina za ravne strehe naj bo najvišje kvalitete


Kritina za ravne strehe mora biti v današnjem času vrhunska. Pred desetletji kritina za ravne strehe še ni bila tako odlična, toda danes je napredek tehnologije na tem področju tako silovit, da so kritine ravne strehe res vrhunske. Seveda je dobro, da smo pri izbiri kritine za ravne strehe še vedno pozorni, saj je na trgu veliko število proizvodov, ki so drugorazredni. Če želite imeti kvalitetno ravno streho na hiši, vam priporočamo, da si izberete dobrega izvajalca ravne strehe, kateremu boste zaupali in ki bo poskrbel, da bodo detajli ravne strehe izvedeni popolno. Prav v tem elementu klasične tople ali obrnjene ravne strehe namreč lahko pride do usodnih napak. Dobra sestava ravne streheso namreč le dobra osnova, uspešnost strehe pa zagotovi šele vrhunska izvedba v skladu s stroko.

kritina za ravne strehe Kuharravna streha na hiši

KONTAKTIRAJTE NAS


Kritina za ravne strehe je izredno pomembna


Kritina za ravne strehe je pomembnejša kot kritina za poševne strehe, saj tam visok naklon pomaga vodi, da zelo hitro odteče. Kritina ravne strehe pa mora biti izvedena popolno, da ravna streha na hiši zdrži počasno odtekanje vode in tudi prenese manjše količine vode, ki na njej zastanejo po padavinah. Zato je izrednega pomena, da so detajli tople in obrnjene ravne strehe izvedeni res popolno, saj voda najde pot že pri najmanjši luknjici. Seveda pa je za ustrezno delovanje pomembna tudi ustrezna sestava ravne strehe in zaščita ravne strehe.


Sestava ravne strehe mora biti optimalna


Ne le kritina za ravne strehe, tudi sestava ravne strehe mora biti odlična. Ali je parna zapora ustrezna in ali je debelina toplotne izolacije zadostna, so le nekatera od vprašanj, ki si jih morate zastaviti, ko načrtujete sestavo ravne strehe.

obrnjene ravne strehe