Loparji in ostala kakovostna tenis oprema


Loparji za tenis ter druga oprema morajo biti vselej izbrani z ozirom na vaše individualne potrebe. V naši ponudbi boste tako našli vse vrste loparjev za tenis ter vso tenis opremo za začetnike, loparje in opremo za rekreativce, profesionalne igralce ter tudi otroške teniške loparje. Poleg tega vam nudimo številne modele torb za tenis loparje in teniško opremo, v katere boste zlahka spravili ustrezne športne copate za tenis na ustrezni podlagi, teniške žogice, plastenke z vodo ter druge zaželene pripomočke. Vse karza tenis potrebujete lahko torej naročite v naši specializirani tenis trgovini ter opremo prevzamete osebno ali pa vam jo pošljemo na dom. V primeru večjega naročila, ki znaša nad 70€, pa vam celotno naročilo pošljemo brez poštnine.


Vrhunski tenis loparji ter druga kvalitetna oprema


Lopar za tenis mora biti primeren, kakaor tudi ostala oprema za tenis.Nakup primerne opreme je ključnega pomena pri vsakem športu, zato vam v naši specializirani trgovini vselej pomagamo izbrati prave tipe tenis loparjev z ozirom na vaše individualne potrebe in želje. Poleg kvalitetnih otroških teniških loparjev lahko izbirate med drugim tudi med svetovno uveljavljenimi Wilson loparji in loparji za tenis  Head, ter loparji drugih blagovnih znamk, ki vam zagotovijo optimalni nadzor ter uporabo željene moči. V naši pestri ponudbi loparjev za tenis in različnih tipov tenis opreme si lahko izberete primerno težo ter ravnotežje loparjev, ki vplivata na boljše delovanje in optimalno kontrolo, ter si tako zagotovite maksimalen uspeh z majhno porabo energije.

 

Tenis loparji


Otroški teniški loparji za najmlajše športne navdušence


Tudi naši najmlajši ljubitelji športa si zaslužijo kvalitetno izdelane loparje za tenis ter drugo športno opremo, zato vam v naši pestri ponudbi omogočamo tudi nakup otroških teniških loparjev. Izberite primeren lopar za tenis, naj bo primerne velikosti, teže, profila ter ravnotežja se lahko mladi, začetniški igralci naučijo pravilne tehnike ter tako hitro napredujejo z uspešnim igranjem. Pri otroških teniških loparjih je izbira primerne teže in velikosti izredno pomembna, saj primeren lopar mladim začetnikom omogočimo enostavne zamahe in optimalno kontrolo nad potekom igre. Oglejte si našo raznoliko ponudbo loparjev za tenis vrhunskih blagovnih znamk, Wilson loparji, Head loparji, Babolat ter drugih loparjev in zagotovo boste našli vse, kar potrebujete za tenis. V primeru, da potrebujete dodatno pomoč pri izbiri prave opreme za tenis, pa se le obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 

Wilson Head Dunlop Babolat Prince Tecnifibre

 

S Šport | Vsi loparji za tenis na enem mestu, otroški loparji za tenis, povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
S šport, Stojan Blatnik s.p.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
041 322 603
01 585 14 92
Seznam fraz
loparji, tenis loparji, otroški teniški loparji, Wilson loparji, Head loparji
ZEMLJEVID