Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Šport in rekreacija > Surfanje

Surfanje - surfi, oblačila za deskanje in tečaj surfanja.

Surfanje ali deskanje na vodi - surfi, neoprenske obleke in ostala oprema. Vas zanima tečaj oziroma šola surfanja? Pridružite se nam na Portugalskem, v Španiji in drugje. Pridružite se šoli deskanja! 

Surf šola Ujusansa - učenje surfanja na Portugalskem in v Španiji.
Surfanje na valovih - Ujusansa Surf Klub
Surfanje na valovih vam nudi nepozabne užitke. Za surfanje na vodi potrebujete ustrezno opremo. Opremo sestavljata deska za surfanje in obleka za surfanje.
Surf tečaj na izvrstni lokaciji. Na voljo so vam: surfanje za začetnike, nadaljevalni in napredni tečaji surfanja. Opravite tečaj surfanja s profesionalnimi učitelji.
Surf šola – šola deskanja na vodi za začetnike in izkušene. Šola surfanja združuje učenje, zabavo in druženje. Odpravite se na surfanje na valovih z Ujusanso.
Surfanje ni tako enostavno kot izgleda. Oglejte si vaje za surfanje. Možno je tako surfanje v tujini kot surfanje v Sloveniji. Zgodovina surfanja sega v 5. stoletje n. št.
Surf šola – učenje surfanja oziroma deskanja na vodi ni enostavno, zato je dobro pridobiti čim več informacij, še preden se podate na valove.
Surfanje na Portugalskem na razgibanih obalah ponuja nepozabno doživetje. Surf šola na Portugalskem ponuja tri stopnje tečaja: začetni, nadaljevalni in napredni tečaj surfanja.
Surfanje na Portugalskem na razgibani obali, ki je idealna tudi za začetnike. Surf kemp in šola na Portugalskem ponujata tri tečaje glede na vaše znanje: začetnega, nadaljevalnega in naprednega.
Surfanje v Španiji na peščenih obalah Biskajskega zaliva: toplo sonce, poletje, turistični vrvež in zabava.  Surf kemp Španija se nahaja na izjemni legi. Surf šola ponuja tri različne vrste tečajev surfanja.
Surfanje: tečaj surfanja za začetnike – začetni surf tečaji se izvajajo v šoli surfanja na Portugalskem in Španiji